USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Один із маршрутів у Луцьку пропонують продовжити до Залізничного вокзалу

7 Травня 2022 21:20
У нещодавно створений автобусний маршрут № 7 хочуть внести зміни. Рух громадського транспорту за вказаним напрямком пропонують продовжити до Залізничного вокзалу.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій оприлюднив Максим Журавльов.

Він вказав: «Нещодавно створили маршрут № 7 «Дубнівська – Завокзальний ринок». Пропоную спрямувати цей маршрут із Завокзального ринку до Залізничного вокзалу проспектом Перемоги через РЦ «Промінь».

Я думаю, тоді більше людей могли би заїжджати від кільця на 40-му кварталі майже в центр. Відповідно, тоді назву маршруту потрібно буде змінити на № 7 «Залізничний вокзал – Дубнівська».

Аби петицію розглянула Луцька міська рада, вона має зібрати як мінімум 300 підписів протягом 15 діб. Підтримати пропозицію Максима Журавльова можна тут.

Нагадаємо, 19 квітня в Луцьку розпочав роботу новий автобусний маршрут № 7 «Дубнівська – Завокзальний ринок».

Він пролягає через вулицю Дубнівську, об’їзну дорогу, дачний масив «Маяк», житлові комплекси «Сімейна фортеця», «Струмочок», «Амстердам» (Струмівка), вулицю Рівненську, проспекти Відродження, Молоді, Соборності, вулиці Гордіюк, Конякіна і Карпенка-Карого.

Цей автобусний маршрут з’єднує вулицю Дубнівську з міською лікарнею, дитячою обласною лікарнею, перинатальним центром, ринком «Північний», 40-м кварталом, АС-1, Завокзальним ринком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus