USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Один із міських маршрутів пропонують пустити до Підгайців, а на іншому – збільшити кількість транспорту

11 Травня 2022 15:07
У нещодавно створений автобусний маршрут № 7 пропонують унести зміни. Рух громадського транспорту хочуть продовжити до села Підгайці. Натомість на маршрут № 9 просять випустити більшу кількість автобусів.

«Зараз у село Підгайці їздить лише маршрут № 251. Маршрут № 7 дасть можливість жителям села Підгайці діставатися до проспектів Відродження, Молоді, ТЦ «Глобус», Варшавського ринку, автостанції та ТЦ «Гостинець».

Наразі з вулиці Дубнівської цей маршрут майже не назбирує пасажирів, тому до Підгайців він буде більш вигідний. Також жителі села зможуть дістатися цим маршрутом до міста за вісім гривень, а не за десять (за цим тарифом курсує автобус № 251)», – зазначив на сайті Єдиної системи місцевих петицій Максим Приходько.

Натомість Андрій Серганчук звернув увагу на недостатню кількість транспорту на автобусному маршруті № 9.

«Прошу добавити більше автобусів на маршрут № 9. На місто всього два-чотири автобуси, які курсують через годину. До того ж, усі забиті. Дуже важко кудись виїхати або доїхати додому», – вказав він.

Відзначимо, аби Луцька міська рада розглянула петиції, протягом 15 діб їх мають підписати мінімум по 300 осіб. Підтримати петицію Максима Приходька можна за посиланням. Своєю чергою, підтримати пропозицію Андрія Серганчука можна тут.

Нагадаємо, раніше рух маршруту № 7 пропонували продовжити до залізничного вокзалу в Луцьку.

Як ми писали, 19 квітня в місті розпочав роботу новий автобусний маршрут № 7 «Дубнівська – Завокзальний ринок». Він пролягає через вулицю Дубнівську, об’їзну дорогу, дачний масив «Маяк», житлові комплекси «Сімейна фортеця», «Струмочок», «Амстердам» (Струмівка), вулицю Рівненську, проспекти Відродження, Молоді, Соборності, вулиці Гордіюк, Конякіна і Карпенка-Карого. Цей автобусний маршрут з’єднує вулицю Дубнівську з міською лікарнею, дитячою обласною лікарнею, перинатальним центром, ринком «Північний», 40-м кварталом, АС-1, Завокзальним ринком.

Натомість рух маршрутки № 9 у Луцьку дещо змінили наприкінці 2021 року. Унаслідок внесення змін було затверджено новий маршрут № 9 «Теремнівська – Межова (КХП)», який у прямому та зворотному напрямках пролягає такими вулицями: Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, Межова.

Зараз на маршруті № 9 у Луцьку курсують автобуси нідерландського виробництва. Вони мають екологічний стандарт Євро5, кондиціонер і доступні для людей з інвалідністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мешканка Дубнівської Показати IP 11 Травня 2022 20:10
Яка «розумна» людина постійно пише, що на Дубнівській «не назбирує пасажирів» (через що і аргументували те, що маршрут 30ки скоротили, щоб не їхала по Дубнівській) Що?! Ще скажіть, що тут людей мало живе і працює!!! Про якусь міфічну маршрутку # 7 я чула, але ні разу не бачила… Дістало. Виїхати з вулиці Дубнівської було складно завжди і далі мабуть буде не краще
Олександр Показати IP 12 Травня 2022 08:49
Що вони мутять з тими маршрутками? Ненадовго відновили 150 маршрут, чому знову зняли? Де логіка? Тож було нормально і всі були задоволені, коли два маршрути було з Підгаєць.
Олександр Показати IP 12 Травня 2022 17:25
Коли стоїш в центрі міста і на табло бачиш 9,10,11,28,а на Львівську чи на Цукровий 35-45хв,і ви ще хочете збільшення на 9 маршруті автобусів,а чи не 'зажирно'на один мікрорайон!?!? Особливо це стосується у вихідні дні,або після 20,21,години!?!?!?
Олександр Показати IP 13 Травня 2022 07:43
Міській владі головне, щоб жителям села Підгайці зручно і різноманітно було дістатися міста. А містянам з вул. Дубнівської достатньо і одного маршруту. І де той міський депутат, який був обраний по округу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus