USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Один з найбільших цукрових заводів Волині може стати банкрутом

23 Січня 2009 14:07
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Байцим під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат зазначив, що стосовно ВАТ «Володимирцукор» варто розпочати процедуру банкрутства. Про це 23 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
На цьому підприємстві заборгованість з виплати заробітної плати становить понад 320 тисяч гривень. Запрошений голова правління ВАТ «Володимирцукор» Юрій Паращак на засідання комісії так і не з'явився.
За словами іншої запрошеної особи – заступника Володимир-Волинського міського голови Лариси Кулікової, пан Паращак не відповідає на телефонні дзвінки. Чиновниця зазначила, що, швидше за все, Юрія Паращака взагалі немає у Володимирі.
Пані Кулікова розповіла, що нещодавня перевірка за участі прокуратури підтвердила дані про наявність 320 тисяч заборгованості з виплати із зарплати. Також існують і інші борги – 1 мільйон гривень до місцевого бюджету і понад 1 мільйон гривень заборгованості по платежах до Пенсійного фонду, 300 тисяч – по податку з доходів фізичних осіб.
Лариса Кулікова зазначила, що на підприємстві неодноразово створювалися перешкоди для доступу туди перевіряючих органів.
На додачу до відкритої кримінальної справи щодо махінацій з виробництвом цукру може додатись ще одна - щодо невиплати зароблених працівниками грошей.
За словами Василя Байцима, варто ініціювати оголошення ВАТ «Володимирцукор» підприємством-банкрутом. Заступник губернатора вважає, що не слід боятися цього слова.
Нагадаємо, що стосовно ВАТ «Володимирцукор» (одного з найбільших виробників цукру на Волині) неодноразово вhвисувалися претензії з боку депутатів обласної ради. За їх словами, на підприємстві переробляється цукор-сирець, а у звітності подається, що перероблено цукровий буряк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus