USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Самотня лучанка з сином виживає у помешканні без світла

15 Лютого 2016 13:37
Без світла і власного житла - так виживає одинока лучанка з сином у тимчасовому помешканні. Про це інформує Волинська регіональна дирекція НТУ.

Центр соціально-психологічної допомоги на Волині створили у 2005 році. Там можуть отримати консультацію, психологічну підтримку і тимчасовий притулок громадяни, які потрапили в складні життєві обставин. Туди й вирішили поселити одиноку матір Олену Алейнікову разом з дев’ятирічним сином.

У частині приміщення, що на вулиці Декабристів, 23 у Луцьку, де й надали кімнату сім’ї Алейнікових, – 14 грудня 2015 року вимкнули світло. Оскільки все в приміщенні на електриці, у сім’ї почались особливі труднощі в побуті: складно приготувати їжу, помитися, випрати одяг. Окрім того, мати хвилюється, що дитина не зможе дотримуватись правил пожежної безпеки, адже уроки доводиться вчити при свічці, а чайник кип’ятити аж на першому поверсі, де світло в офісах ще є.

У Волинському обласному центрі соціально-психологічної тимчасово проживали допомоги 42 людини.

Усі вони у різний спосіб все ж своє житлове питання вирішили. Навіть ті, хто переїхав на Волинь зі сходу.

Виконувач обов'язків директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Володимир Радчук сподівається, що і цій жінці вдасться вирішити житлові проблеми. Як варіант – знайти помешкання за межами обласного центру. Та поки все залишається, як і було. Дев’ятирічний хлопець вечорами при каганці, а його мама не втомлюється з вірою про допомогу стукати у різні двері.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Тарас Чурило Показати IP 15 Лютого 2016 14:21
В Луцьку такі випадки стають непоодинокими, спочатку сирота в халабуді, тепер матір з дитиною, а міська влада знову розводить руками
лучанка Показати IP 15 Лютого 2016 14:39
Мала квартиру-продала,а гроші де? А тепер пожалійте мене всі і дайте мені в подарунок квартиру!
Таня Показати IP 15 Лютого 2016 15:01
А звідки? Хто вона? Що у неї нема батьків?Хто і що їй повинен.Де батько дитини? Дістали ці всі зозулі.Хай дує звідки прийшла.
Економія економного Показати IP 15 Лютого 2016 17:57
Скоро без світла буде сидіти пів-Волині, які не матимуть таких заробітків, аби оплатити нові підвищені тарифи енергетичних олігархів-вампірів.
123 Показати IP 15 Лютого 2016 17:59
Люди ви б знали, що це за мама та що то за син .Спитайте батьків школи №23, що вони малися та що пережили з ними...
1234 до 123 Показати IP 15 Лютого 2016 21:54
Що пережили то пережили, дитина била однокласників а мама каже бив але незабив. В дитини дуже велика агресія.
Цинізм зашкалює! Показати IP 15 Лютого 2016 18:03
"Дитина потребує вніманія", - каже ця громадянка? А де було її "вніманіє", коли продавала квартиру в Володимирі, позбавляючи свого неповнолітнього сина права на гарантовану частку житла? Пропозиція до прокуратури: перевірте, хто в Володимирі дав дозвіл на продаж частки житла, належного неповнолітньому. Через суд можна оскаржити договір продажу квартири, яким порушено житлові права неповнолітнього.
права до Цинізм зашкалює! Показати IP 16 Лютого 2016 08:23
Олена продала будинок до народження дитини. Спочатку будинок продала, потім поїхали в Польщу на заробітки,повернулася вагітна та народила дитину в Україні. Тому, про які порушенні права на той момент малолітнього ви говорите.
ЖАХ Показати IP 16 Лютого 2016 07:04
ЦЯ ДИТИНА ХОДИЛА ДО ШКОЛИ ЗІ ШНУРОЧКОМ, ЯК КАЗАВ ВОЛОДЯ ОДНОКЛАСНИКАМ "ЯКИМ МОЖНА ЗАДУШИТИ ЛЮДИНУ", А ВЧИТЕЛЮ ГОВОРИВ, ЩОБ ТИ "ЗДОХЛА" -ТАКЕ І НА ГОЛОВУ НЕ НАСАДИШ, ТУТ ПРО НИХ ПИСАТИ МОЖНА ЦІЛИЙ ДЕНЬ, ОТАКЕ ВИХОВАННЯ В ЦІЄЇ МАМИ. БАТЬКИ МАЛИ НАМІР ПЕРЕВОДИТИ СВОЇХ ДІТЕЙ ДО ІНШИХ ШКІЛ, БО СПРАВИТИСЯ З ЦІЄЮ МАМОЮ ТА ЇЇ АНГЕЛОМ, ШКОЛА НЕ МОГЛА. ПОКИ МАТИ САМА НЕ ЗАБРАЛА ДИТИНУ, ТЕПЕР ПОТЕРПАЄ ІНША ШКОЛА ТА ІНШІ ДІТИ. ПРО НИХ, ВАМ РОЗПОВІСТЬ НЕ ОДНА СІМ"Я.
1 Показати IP 16 Лютого 2016 13:56
Олена, любить бути зіркою ютубу. Де тільки вона не писала, в які змі не зверталася. От всі їй зобов"язані та всі, як вона каже сволочі. Страшна людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus