USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Офіцер ФСБ перейшов на бік української армії. ВІДЕО

19 Липня 2014 15:11
В Україну приїхав громадянин Росії, житель Владивостока. З його слів, він офіцер ФСБ Росії і хоче перейти на бік української армії, - повідомляє 5 канал.

Свій вчинок чоловік пояснив тим, що більше не може слухати неправду, яку транслюють російські телеканали, а також заявив, що його позицію підтримують багато колег з ФСБ.

Перед тим, як зважитися на такий ризикований крок, російський силовик заявив, що надійно сховав свою сім'ю і переконаний, що тепер їй нічого не загрожує. Офіцер ФСБ не приховує що вірить у перемогу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гість Показати IP 19 Липня 2014 16:17
Цікаво чого б це фсбешнік хотів перейти на інший бік. Це викликає підозру, він лізе сюди шпигувати та робити диверсії
Анонім Показати IP 19 Липня 2014 18:15
да как всегда брехня!!
иван Показати IP 19 Липня 2014 20:11
якщо б показали ото сбушника я б повірив як і міліони украінців чи Наливайченка нічого дивного : А тут піз-шь
Наталя Показати IP 19 Липня 2014 22:04
Як завжди БРЕХНЯ, але така недолуга, що аж соромно за наше СБУ! Нас що,мають за останніх лохів? Це ж на якому українському базарі виписували на коліні таке фейкове посвідчення працівника ФСБ? Сьогодні в самій задрипаній охоронній службі всі посвідчення виготовляються друкарським способом, а не пишуться від руки. А "загнали" цього липового ФСБшника аж у Владивосток, щоб важче було відслідкувати чи справжня ця людина. Наливайченко і провокації йогоі в першу чергу принижують українців перед тими ж росіянами!
Анонім Показати IP 21 Липня 2014 10:12
сліпий хіба що не побачить, як у нього бігають очі.... і як він читає текст (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus