USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Офіційно: Держбюро розслідувань очолив Труба

22 Листопада 2017 17:41
Указ про призначення Романа Труби директором Держбюро розслідувань президент Петро Порошенко підписав 22 листопада.

Про це повідомляється на офіційному сайті глави держави.

Глава держави заявив, що згідно з Конституцією ще з 1996 року прокуратуру повинні були позбавити функцій слідства. «Фактично 21 рік тривав цей процес приведення прокуратури до європейських стандартів», - зазначив президент.

Також президент висловив сподівання, що конкурсний набір слідчих також забезпечить високі професіоналізм, транспарентність та незалежність ДБР і кожного зі слідчих.

У свою чергу, Труба пообіцяв бути політично незаангажованим. Та додав, що очолити новостворений орган для нього є великою честю і високою довірою, і водночас великим викликом, адже ДБР має відновити довіру українців до правоохоронної системи.

Читати ще: Порошенко та Турчинов влаштували «фарс» з призначенням керівників ДБР

Нагадаємо, 17 листопада, комісія визначилась із очільником Державного бюро розслідувань. Ним став колишній очільник управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури Роман Труба. Нардеп Ігор Лапін, який також претендував на цю посаду, з провальним результатом «вилетів» з конкурсу ще в грудні 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
як Показати IP 22 Листопада 2017 18:12
ми лодку назовем, так вона і попливе! Труба то всьому труба:)))
тиць-здиць Показати IP 22 Листопада 2017 18:21
чувака реально, за одне тільки прізвище, варто було призначити на цю посаду. тепер всім їм, хапугам, труба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus