USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Офіційно: жертви у Києві загинули від вогнепальної зброї

22 Січня 2014 12:50
Генеральна прокуратура України підтверджує інформацію про другого загиблого від вогнепальних поранень у центрі Києва, а також згадує про першу таку жертву.

"О 6.25, на номер 102 зателефонував невідомий і повідомив, що в приміщенні бібліотеки Національної академії наук (мова - про парламентську бібліотеку на вул. Грушевського - Ред. ) знаходиться труп чоловіка. Зі слів особи, яка так і не повідомила інформації про себе, труп спочатку принесли в Будинок профспілок, а потім він був переміщений в приміщення бібліотеки", - йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Працівники міліції в холі бібліотеки на столі виявили труп чоловіка з двома вогнепальними пораненнями (в голову і груди). При ньому були паспорт та особисті речі. Його ім'я - Сергій Нігоян.

Крім того, близько 9 ранку до бібліотеки принесли ще одного чоловіка з вогнепальними пораненнями, який знаходився без свідомості. Останній загинув.

Правоохоронні органи ретельно розслідують обставини загибелі цих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЗМІй Показати IP 22 Січня 2014 13:09
Трійка "лідерів" втікли! Спілкуються та закликають людей тільки через соцмережі!!! От блін...!!!
Анонім Показати IP 22 Січня 2014 15:19
люди задумайтеся,починає затухати майдан-б"ють журналістку і носяться з нею як з іконою,не спрацьовує,вчора припинились бійкі на грушевського а їм треба щоб вони продовжувались і гине активіст від куль,перед вбивством його знімають на камеру як він читає вірші,зараз цей запис викладають в інтернет-не нагадує заплановану операцію?нібито жертва снайпера ,а на ньому 4 рани-де ви бачили,щоб снайпер стріляв 4 рази,це все робиться на замову пентагона,опозіціонери вже почапи вбивати своїх,щоб видати це за звірства влади,вони перейшли межу з подачі американських спонсорів,їм треба кров і вони її роблять,влада любою ціною,вони вже не зупиняються ні перед чим,американьці підганяють,люди зкпиніться вас використовують і вже починають вбивати щоб видати за жертв,потрібен негайний арешт так званих лідерів,покі вони не втопили країну в крові,це жадоба влади яка підігрівається з-за кордону веде до війни,а це вже Сірія,це бійня брат на брата,невже і далі ви будете вірити вождям-жидам,не ведіться на їх закликі-це війна,зупиніться покі не пізно.
Чарівник Смарагдовог до Анонім Показати IP 22 Січня 2014 15:44
А кому маємо вірити, тобі? Ти хто такий, анонім?
304 до Чарівник Смарагдовог Показати IP 25 Січня 2014 01:48
а ты не верь. мозг включи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus