USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Влада сама винна в люті народу, - МЗС Польщі

20 Січня 2014 13:05
Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що влада України сама винна в агресії народу. Протест на вулиці Грушевського викликаний небажанням влади припинити конфлікт.

"Нас непокоять події, які мають місце в Києві. Звертаємось до обох сторін, щоб був спокій, але очевидно, що відповідальність за розвиток подій лежить на владі, бо саме вона має найсильніші інструменти впливу на розвиток подій", - заявив міністр

Також він запевнив, що закони, які прийняла влада, не відповідають нормам демократичних держав, пише ТСН. "Сподіваюся на осуд законів, які були ухвалені українським парламентом в четвер, які обмежують громадянські свободи в Україні і відсувають Україну зі стежини інтеграції з Європейським Союзом і суперечать букві та духу угоди про асоціацію України та ЄС", - заявив Сікорський.

Нагадаємо, що на Грушевського бійці ВВ відреагували сльозогінним газом на "коктейлі Молотова" протестувальників. Бійці ВВ почали кидати шумові гранати та пустили сльозогінний газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
міністр Показати IP 20 Січня 2014 13:19
"бо саме вона має найсильніші інструменти впливу на розвиток подій" Як все правильно сказав і по полицям розклав! Дійсно - бєркут, палиці, водомети..., це те - що врятує цю ситуацію і закінчить цей шабаш ***-свободівців!!!
Корінний лучанин до міністр Показати IP 20 Січня 2014 13:44
Слухай, шановний " МІНІСТРЕ" із Волині, ти ж не перекручуй на свій лад, слова чинного міністра МЗС ПОЛЬЩІ та дочитуй до кінця сказане ним!!! А тут чомусь "+" виставляють так звані однодумці! ПРОСТО, ОЧЕВИДНО, ПРОВОКАТОРІВ У НАС ЩЕ ВИСТАЧАЄ!
бачив Показати IP 20 Січня 2014 13:23
"бійці ВВ відреагували сльозогінним газом на "коктейлі Молотова" протестувальників. Бійці ВВ почали кидати шумові гранати та пустили сльозогінний газ." Ну як же чудово пишуть, подають інформацію наші любі журналисти!:) Як вони посміли застосувати шумові гранати і сльозогінний газ проти горючої суміші Молотова, від якої горять автобуси, машини і запалали двоє хлопців міліціонерів(ТБ все чітко показало) але вчасно їх потушили. Які негідники...
гість Показати IP 20 Січня 2014 13:26
Уявляю.... таку ж ситуацію в Польші..... ніякий майдан там 2 місяці не прожив би... і не тому що сила і не тому що правда, а тому що європейські закони.... змели би той натовп за 2 години...тими ж самими водометами і газом.... І не забувайте... в тій самій демократичній Німеччині,показавши середній палець поліцаю.... штраф 4 тис. євро...
Корінний лучанин до гість Показати IP 20 Січня 2014 13:59
А не треба уявляти. Я нагадаю для забудькуватих події в ПОЛЬЩІ у 1980-х роках і чим це закінчилось! ПОЛЬЩА ОЧИСТИЛАСЬ !!! НАМ ще треба підтягнутись до рівня тих польських подій. ТОДІ ПОЛЬЩА ВСЯ ПІДНЯЛАСЬ! ЯКБИ У НАС ЗАКОНИ МАЛИ ВЕРХОВЕНСТВО І БУЛИ ОДНАКОВИМИ ДЛЯ ВСІХ , ТОДІ Б У НАС НЕ КЛАНОВО- ОЛІГАРХІЧНОГО УГРУПУВАННЯ , ОФШОР ТА ПОГРАБУВАННЯ НАРОДУ!! І ПАЛЕЦЬ НЕ ТРЕБА НІКОМУ ПОКАЗУВАТИ !!!
відповідь до Корінний лучанин Показати IP 20 Січня 2014 14:03
Ви не путайте,80 роки і роки теперешні..... якщо я не помиляюсь... Ви голосували на референдумі в 90роках і ви обрали незалежність....Треба було вставати на майдан коли Кравчук розпродав все.... чому тоді мовчали...
Корінний лучанин до відповідь Показати IP 20 Січня 2014 16:05
Я і не плутаю, я при своєму розумі!! Народ хотів у ПОЛЬЩІ змін і він ДОСЯГ їх , тому що був згуртованіший !ВАМ ЦЕ ЗРОЗУМІЛО, НАДІЮСЬ ! А нам "БЕРКУТА" подавай щоб били народ ! Дуже дивний, ви шановний!!! Виходить як в тій приказці- БИЙ СВОГО, ЩОБ ЧУЖИЙ БОЯВСЯ! ТАК, я голосував за те, щоб Україна була суверенною державою, а Росія до речі, ще раніше України це зробила! ОТ І Я ВАС БИ ЗАПИТАВ: ЧОМУ МОВЧАЛИ? ВСЬОМУ СВІЙ ЧАС!!!
Майдан Показати IP 20 Січня 2014 13:37
Ми Українці самі розберемось хто винен.
Міністрові МЗС Показати IP 20 Січня 2014 15:07
Розбирайтеся із своїми проблемами в Польщі. Ви їх краще знаєте. А в Україні не все так просто, щоб давати поради з-за кордону.
nik Показати IP 22 Січня 2014 17:34
Я не розумію. Армія присягала на служіння народу, а не владі. Якщо мітингують в країнах Євросоюзу, то там мітингуючі трощать все і палять все. У нас влада воює з народом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus