USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Огляд нових Airpods 3 – чи варто оновлюватись?*

29 Жовтня 2021 16:39
18 жовтня 2021 компанія Apple представила вже третю версію своїх навушників – Airpods 3. Як так третю? Давайте спробуємо розібратися, що відбувається у компанії з неймінгом і які навушники актуальні на 2021 рік.

Лінійки навушників Airpods

Наразі компанія має фактично три лінійки навушників.

Airpods. Це звичайні навушники-вкладиші, які представлені першими двома поколіннями та Airpods 3. Смішна ситуація, що друге покоління Airpods не називалося Airpods 2, а було просто другим поколінням. Ну раз з’явилися Apple Airpods 3 – минуле покоління офіційно стало двійкою.

Airpods Pro. Ця лінійка поки що складається з однієї пари, яка не оновлювалася з 2019 року. Чи потрібне їм оновлення? Швидше за все, ні. Навушників із таким шумоподавленням, режимом прозорості та зручності все одно на ринку не так багато. Та й коштують вони у рази більше. Тож ця лінійка залишається неоновленою.

Airpods Max. Макси стоять окремо, тому що це повнорозмірні навушники, головна фішка яких – чудовий звук і супер-наворочений чіп. Головний мінус – вартість, яка становить 600 доларів і не виправдана нічим, крім того, що це Apple.

Отже, у нас з’явилися Airpods 3. Чи варто оновлюватися на них з Airpods 2 або терміново переходити з «Про версії»? Давайте розбиратися.

Дизайн Airpods 3

Завжди цікаво аналізувати та намагатися вгадати причини, які спонукають компанію зробити той чи інший дизайн. Навушники Airpods 3 практично не відрізняються у вусі від «Про версії», хіба що вкороченою ніжкою, яка стирчить із самого пристрою.

Чи були якісь зауваження та претензії з боку користувачів до довжини цієї ніжки? Швидше за все, ні. Але для того, щоб навушники виглядали інакше, їх варто поміняти на щось помітне.

А ось якщо ви дістанете навушник з вуха, то виявите цікаву конструкцію – щось середнє між Pro версією і Airpods 2 – амбушури немає, сам навушник став трохи меншим, зате з’явилися аудіовиходи, як на звичайних версіях.

Загалом до дизайну питань немає – він відомий. Але хотілося би чогось нового та свіжого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus