USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Огляд смартфонів з супутниковим зв’язком: чим дивують відомі бренди*

9 Листопада 2023 14:58
Можливість надіслати екстрені сповіщення рятувальним службам у разі виникнення надзвичайної ситуації в зоні відсутності покриття мобільних мереж – перевага деяких гаджетів, на яку варто звернути увагу. Пропонуємо топ найпопулярніших девайсів з цією функцією.

Apple 15 Pro max

Чергова флагманська «яблучна» модель – це гаджет з підтримкою якісного зв’язку через супутник і водночас потужний камерофон. Новинка не боїться вологи та доступна до придбання в кількох конфігураціях: 256, 512, 1000 ГБ. Як і в минулих версіях, OLED-дисплей смартфона виконано за технологією Super Retina XDR з вирізом Dynamic Island. Створення якісних знімків забезпечує основний 48-піксельний модуль тилової камери, оснащений п’ятикратним оптичним збільшенням. Також передбачена наявність двох NFC-чипів для підтримки безконтактної оплати та розпізнавання оригінальних аксесуарів бренда.

Згідно з даними прайс-агрегатора E-Katalog, вартість iPhone 15 Pro Max в інтернет-магазинах нашої країни складає 59 569 – 106 949 грн.

Huawei P60 Pro
Цікава новинка оснащена вигнутим 6,67-дюймовим OLED-екраном, що повністю занурює користувача в реалістичне високоякісне зображення під час перегляду фото- та відеоконтенту. Функція супутникового зв’язку – не єдиний плюс моделі: її корпус надійно захищений за стандартом IP68, а на борту девайса встановлено CPU Snapdragon 8+Gen, що спрощує керування смартфоном у режимі багатозадачності. Камери підтримують контрастний автофокус і оптичну стабілізацію.

Українські ритейлери пропонують модель у діапазоні від 44 002 до 60 371 грн.

CATerpillar S75
Підтримка сервісу Bullitt Satellite Connect для екстрених повідомлень і викликів, ударостійкість, «чистий Андроїд», працездатність в екстремальному температурному діапазоні (від -30 до + 75°C) – лише частина основних переваг цього невибагливого гаджета. За швидкодію пристрою відповідає восьмиядерний чипсет Dimensity з тактовою частотою 2,2 ГГц. Якість і чіткість знімків досягається за допомогою тримодульної основної камери (50+8+2 Мп). Смартфон укомплектовано зарядним пристроєм і навушниками.

Ціна в інтернеті – від 20 550 до 26 512 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus