USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Оголосили переможців Одеського кінофестивалю

24 Липня 2016 08:00
Під час церомонії закриття Одеського кінофестивалю оголосили переможців.

Про це повідомляє BBC.

Нагадаємо, кінофестиваль тривав з 15 по 23 липня.

Кращим фільмом у Національній конкурсній програмі, на думку журі, стала стрічка Тараса Ткаченка "Гніздо горлиці". Фільм, прем'єра якого відбулася в Одесі, розповідає драматичну історію заробітчанки Дарини, яка поїхала працювати в Італію. В український прокат картина, де головні ролі зіграли Римма Зюбіна і Віталій Лінецький, вийде в листопаді.

Журі конкурсу Європейських документальних фільмів вручило спеціальний диплом режисерові Зосі Родкевіч за фільм "Мій друг Борис Нємцов".


"Золотого Дюка" за кращий європейський документальний фільм ОМКФ отримала картина "У Каліфорнії". Режисер Шарль Редон розповів, що присвятив фільм своїй дружині, а продюсером виступила його мама.

Кращим фільмом за версією журі є картина "Незаконні" режисера Адріана Сітару.

Крістофер Хемптон, голова журі Міжнародного конкурсу, вручив перший спеціальний диплом журі фільму "Людожери".

Другий спеціальний диплом журі Міжнародного конкурсу отримала картина "Засмага" - історія про самотнього лікаря з грецького острова, який зовсім втратив голову через дівчину.

"Золотий Дюк" за Кращу акторську роботу пішов до рук Розалі Томасс і Каорі Момої, фільм "Привіт з Фукусіми".


Кращим режисером Одеського кінофестивалю визнали Ксав'є Серона, який зняв картину "Смерть від смерті" - історія про дивні стосунки сина і матері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus