USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Охоронець Ляшка на дорозі погрожував пістолетом іншому водієві

8 Червня 2020 22:10
Особистий охоронець екснардепа та очільника Радикальної партії Олега Ляшка Євген Стипанюк погрожував зброєю іншому водієві. Між чоловіками виникла суперечка на дорозі.

Про це повідомила користувачка Facebook Alise Kool.

«Ми з моїм чоловіком рухалися на авто по вул. Заболотного, на відрізку парк «Феофанія» – «Арт Молл». Рухаючись у другому ряду, мали нахабство не пропустити цю особину, яка дуже поспішала. В результаті даний невідомий обігнав нас і різко загальмував, щоб сталася зупинка двох авто», – написала дівчина.

На відео видно, як чоловіки спочатку емоційно розмовляють, після чого Стипанюк дістає пістолет, після чого відео обривається.

За словами жінки, вони з чоловіком подали заяву до поліції.
Водночас Стипанюк на своїй сторінці у Facebook також прокоментував інцидент. Він стверджує, що йому погрожували ножем і обіцяли зарізати.

«Діяв з точки зору безпеки свого життя і здоров`я. Маю травматичну зброю з 2017 року. Сподіваюся, Національна поліція розслідує цей інцидент за законом. Сподіваюся, можна буде ідентифікувати також звук, щоб було чути, що говорить цей зловмисник, який погрожував мені вбивством. Правил дорожнього руху я не порушував – впевнений, це теж зафіксували», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лімон Показати IP 9 Червня 2020 00:45
Якого хрєна їхати в лівій полосі, якщо свобідна права? Сам не раз поспішаєш їде в лівій полосі 30км, хоча права свобідна..моргаєш фарами, не пропустить, діловий, тільки вийдеш дасиш в бубен, біжить в міліцію, що за народ
Лімону Показати IP 9 Червня 2020 09:27
Їдь по правій,хто тобі боронить,а попадеш на сильнішого, то сам в бубен отримаєш.
Отже Показати IP 9 Червня 2020 09:46
До Ляшківців задом не повертайся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus