USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Окремі пункти «швидкої» на Волині - в аварійному стані

24 Вересня 2014 12:31
Попри те, що більшість станцій швидкої допомоги на Волині повністю готові до роботи у зимовий період, окремі все ж знаходяться у аварійному стані.

Про це стало відомо під час відеоселекторної наради з медичними працівниками екстреної медичної допомоги «Про організацію надання первинної медико-санітарної допомоги населенню та перевезення ургентних спеціалістів» сьогодні, 24 вересня.
Так, повністю готові до роботи у зимовий період станції швидкої у Володимирі-Волинському, Камені-Каширському, Любешівському, Горохівському, Нововолинському, Старовижівському районах, а також у місті Любомль. Деякі з відділень потребують незначного косметичного ремонту, попри те, що всі вони мають опалення й окремі приміщення для зберігання медикаментів та обладнання, де підтримують необхідний рівень вологості та відповідну температуру.

Попри це, у Іваничівському пункті є необхідність в облаштуванні більшого приміщення для зберігання медикаментів. Дещо гірша ситуація на станції швидкої допомоги у селищі Цумань Ківерцівського району – там складське приміщення в аварійному стані, є грибок і цвіль.

Немає окремого складського приміщення і кімнати для відпочинку водіїв у пункті швидкої допомоги в Локачах. Також тут є проблеми з опаленням.

Набагато гірша ситуація у Ратнівському районі – тут немає утеплення, вікна та двері давно потребують заміни, регулярно виникають проблеми з каналізацією. В приміщеннях, у яких працює станція швидкої допомоги, холодно і сиро. Через брак площі тут не можуть організувати окрему кімнату для зберігання медичного приладдя та медикаментів, немає кімнати для відпочинку персоналу.

Чи не в найгіршому стані приміщення, у якому працює станція «швидкої» в Рожищі. У розпорядженні лікарів лише одна холодна кутова кімната, в якій тісняться і водії, і фельдшери, немає спеціально обладнаного місця для зберігання інструментів. Зі слів головного лікаря Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олега Куца, це приміщення є одним з найнепридатніших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
УПа Показати IP 24 Вересня 2014 15:06
//////Окремі пункти «швидкої» на Волині - в аварійному стані///// Нічого - Бандера прийде - порядок наведе!!! Слава Україні! Смерть ворогам! Нація понад усе!
Усе до УПа Показати IP 24 Вересня 2014 15:24
Попередній коментар і дійсно підтверджує аварійний стан "швидкої" служби....
До УПА Показати IP 24 Вересня 2014 21:39
Куплять і підкуплять Бандеру.. "швидкій " не вперше......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus