USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Округи без депутатів: змінили терміни подачі звернень щодо виділення коштів

29 Травня 2019 10:35
Лучани, на округах яких не обрано депутатів, відтепер повинні подавати звернення для виділення коштів на певну ініціативу до 1 липня, а не до 31 серпня, як це було раніше.

Про це йшлося 29 травня під час засідання 57 сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів був винесений проект рішення Про внесення змін до Програми підтримки ініціатив виборців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки.

Зокрема, зміна стосувалася скорочення терміну подачі звернень громадян з територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів, адже це дозволить детальніше пропрацювати використання коштів тимчасовою контрольною комісією міської ради з визначення обґрунтованості та розміру грошової допомоги на виконання програми.

Також прийняте рішення призведе до ефективного розподілу та реалізації коштів в межах територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів.

Отож, термін подачі звернень відтпер встановлено до 1 липня, а не як було раніше – 31 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus