USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Окупанти на Запоріжжі замінували унікальну пам'ятку світового значення – Кам'яну Могилу

28 Квітня 2022 03:31
На Запоріжжі російські військові замінували місцевість історичного значення – Кам'яну Могилу. Також окупанти риють окопи поблизу заповідника.

Про це повідомляє пресслужба обласної воєнної адміністрації, передає OBOZREVATEL. Там зазначили, що солдати країни-агресора облаштували табір на джерелах села Терпеньє.

«На Мелітопольщині російські окупанти замінували місцевість поблизу Кам'яної Могили, риють окопи в селах поблизу заповідника. Таким чином загарбники намагаються закріпитися на запорізькій землі і водночас сподіваються запобігти партизанському руху спротиву в Мелітопольському районі», – сказано в повідомленні.

Кам'яна Могила – світова пам'ятка стародавньої культури. Її використовували як язичницьке святилище. Містить унікальні петрогліфи. Археологічний комплекс претендує на включення до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus