USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Окупанти потерпають не лише від наших воїнів, але й від українського літа

8 Червня 2022 00:19
Червневе тепло стало неабияким неприємним сюрпризом для загарбників, адже вони розраховували захопити Україну ще в лютому. Тож потрапили на нашу територію в утепленій формі, а нове обмундирування їм ніхто не завозить.

Про це свідчать телефонні розмови загарбників, які перехопила СБУ.

«У нас сейчас жара началась, е*ать, со вчерашнего дня. Поставка воды прекратилась. Мы без воды сидим. В последнее время жарко. Тут уже и жара, и пацаны тоже все в а*уе сидят. Морально подавлены. И форма, которая осенняя была, так и есть», – розповідає окупант знайомому в рф.

Читати ще: «Хто вдруге захоче в таку д*пу»: Путін заманює окупантів грошима, щоб ті не відмовлялися воювати. Аудіо 18+

Він додає, що днями чекали заміну для себе, але «в итоге х*й – сидим дальше». До того ж, щодня фіксують нові втрати серед окупантів.

«Тож, перефразовуючи стару пісню, можемо сказати: окупант, «бери шинель – иди домой!». Бо остаточно «спечешся» на українській землі», – застерігають в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus