USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Окупанти вербують новобранців у ростовських колоніях, – ЗСУ

11 Березня 2022 09:15
Триває шістнадцята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляють у Генштабі ЗСУ, сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках.

Суттєвих змін у положенні наших військ та військ противника протягом останніх шести годин не відбулося.

«Щодо дій противника. На тимчасово захоплених територіях починає активно працювати агресивна російська пропаганда. Поширюючи проросійські меседжі, окупанти намагаються домовитися з місцевим населенням, – цдеться у повідомленні. – На території Херсонської області ворог робить спроби запровадити адміністративно-поліцейський режим, створює систему комендатур для підтримання «порядку» в тимчасово зайнятих населених пунктах».

Під час зіткнень з підрозділами Збройних сил України, що тривають на території Чернігівської області, загарбники мають суттєві втрати. Через це особовий склад окупаційних військ на цьому напрямку деморалізований та здається у полон.

В окремих населених пунктах противник, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, здійснює грабежі, бере в заручники та страчує цивільне населення.

Окрім того, в Ростовській області у виправних колоніях триває робота серед ув’язнених з пропозицією приєднатись до окупаційних військ в обмін на амністію. До складу збройних сил РФ готові брати усіх, навіть тих, хто не має досвіду військової служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus