USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Окупанти вкрали гроші, які мали піти на пенсії мелітопольцям

14 Квітня 2022 14:51
Російські окупанти вкрали кошти, які було передбачено на виплати пенсій мелітопольцям.

Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив в ефірі інформаційного телемарафону, передає УНІАН.

«З перших днів війни та окупації ми разом з «Укрпоштою» шукали всі можливі та неможливі варіанти, як виплатити пенсії нашим жителям. Приблизно половина людей отримують їх через «Укрпошту». Кілька днів тому за наводкою псевдомера Галини Данильченко російські солдати прийшли на пошту і вкрали кошти, які призначалися на виплати пенсіонерам ще за березень. Ще не повністю березень у нас закритий», – сказав він.

Федоров додав, що окупанти жодних прохань представників «Укрпошти» і місцевої влади не чують і не хочуть нічого віддавати.

«Разом з «Укрпоштою» ми знайшли кілька способів, як передавати кошти на окуповані території, але сьогодні знову це не працює, і в заручниках опинилися пенсіонери, соціально незахищені верстви населення, які не можуть отримувати через окупантів гроші... Загарбники називають це трофеєм, забрати кошти у стареньких – це їхній трофей», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus