USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 43.12 43.50
  • PLN 9.90 10.10

Окупанти й далі обстрілюють Харківщину: в приватному будинку загинули дві жінки та двоє дітей

10 Березня 2022 08:25
У Харківській області окупанти не припиняють обстріли.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС сьогодні, 10 березня, учора пізно ввечері надійшло повідомлення про пожежу та руйнації в ТРЦ Nikolsky, що в центрі міста Харкова. Площа пожежі склала близько 100 кв. м. О третій ночі пожежу було ліквідовано. Жертв та постраждалих не було, передає ТСН.

«Також уночі внаслідок чергового обстрілу невеличкого села Слобожанське Балаклійської громади Ізюмського району ворожий снаряд потрапив до приватного житлового будинку. Внаслідок руйнації будівлі під завалами загинули чотири особи: дві жінки та двоє дітей. П’ятирічній дівчинці вдалося вижити. Вона була травмована. Бригада медиків госпіталізувала її до Первомайської лікарні. Для пошуку тіл загиблих планують залучити підрозділи ДСНС», – розповіли у відомстві.

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 30 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus