USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Окупанти захищають свої танки від «Джавелінів» мішками з піском. Відео

10 Березня 2022 22:48
Коли окупанти не обстрілюють мирне населення, а мають нагоду проявити себе у реальному бою, то їхня хоробрість швидко випаровується. Окрім того, наші герої їх так випалюють, що вороги скоро намагатимуться рятуватись амулетами.

ПРо це повідомляє 24 канал з посиланням на 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

«Одна з найсильніших армій світу» стала цілим колодязем кпинів та дотепів. Вони намагаються захистити свою техніку усім, що попадеться під руку.

Так, підрозділ 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців захопив танк Т-72 з боєкомлпектом – окупанти в надії врятувати накивали п’ятами. Втім у руки наших героїв потрапила «вдосконалена» версія танку: окупанти наклали на нього мішки з піском, щоб захистити від «Джавеленів».

Знаючи винахідливість окупантів та їх бажання жити, можна припустити, що вже невдовзі вони створять потужну броню за допомогою амулетів. Принаймні для того, щоб після зустрічі з нашими неймовірними героями від них щось залишилось, їм варто розраховувати на диво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus