USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Олександр Лазорко привітав ветеранів з Днем визволення Луцька *

4 Лютого 2013 10:02
Кандидат у депутати обласної ради по Луцькому мажоритарному виборчому округу №37 від опозиційної партії «УДАР» Олександр Лазорко з нагоди 69 річниці визволення Луцька від фашистських загарбників поклав квіти до Меморіалу слави. А для ветеранів Великої Вітчизняної війни він організував зустріч у караоке-клубі «Сінатра».

Звертаючись до визволителів, Олександр Лазорко подякував їм за мирне небо над головою, за їхню мужність і відвагу. Історик за першою освітою, а свого часу Олександр Лазорко закінчив Луцький університет імені Лесі Українки, він багато знає про визволення Луцька з архівних документів. І вважає, що пам’ять про ті часи, про героїзм народу, який без вагання клав своє життя на олтар перемоги, мають жити в серцях сучасників. А самих ветеранів, ряди яких з року в рік рідішають, потрібно шанувати та пам’ятати про них щодня, а не лише у свята.

Зустріч видалася теплою, ветерани згадали фронтові пісні, послухали виступи аматорських колективів. А фронтова медсестра Марія Шевчук заспівала пісню, складену учасниками битви під Сталінградом, 70 річниця якої також припадає на 2 лютого. Марія Гаврилівна від імені всіх ветеранів зі сльозами на очах подякувала Олександру Лазорку за прекрасну зустріч побратимів, за можливість поспілкуватися, побути разом, повернутися душею в юність, яка хоч і була важкою, та все одно – прекрасна. Багато звучало відомих пісень воєнних і повоєнних часів, які ветерани знають і люблять. А коли почали співати «День Победы» - всі підвелися з крісел і завершили пісню під аплодисменти.

Олександр Лазорко, схиляючись перед героїзмом волинських ветеранів, побажав, аби у тому ж товаристві, при доброму здоров’ї, у радості та благополуччі вони зустріли і 70, ювілейну дату визволення Луцька у наступному році.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ххх Показати IP 4 Лютого 2013 10:26
щось раніше не було чути щоб він схилявся,нехай про техніку безпеки не забуває
олена Показати IP 4 Лютого 2013 10:37
А де був цей патріот минулі роки? Чому раптом зявився саме зараз. Чи до цього він не був істориком і не поважав так ветеранів?
зaгрeб Показати IP 4 Лютого 2013 11:34
Кананович в етот раз на шару не забегал?
зе бест Показати IP 4 Лютого 2013 13:19
Готуємось...наступний кандидат у мерське крісло вже відомий.
Я Показати IP 4 Лютого 2013 13:33
Хто то такий?
Бандера Показати IP 5 Лютого 2013 17:55
На пост первого секретаря обкома были выдвинуты две кандидатуры: Р. С. Чапьюк и И. М. Лазорко. Следует отметить, что оба кандидата боролись за пост первого секретаря обкома, и у каждого были свои приверженцы и противники. После обсуждения кандидатур и тайного голосования И. М. Лазорко одержал победу (286 голосов за его кандидатуру, в то время как за Р. С. Чапьюка проголосовало 159 участников конференции).
КрОт до Бандера Показати IP 6 Лютого 2013 22:46
Чому російською,Бандера?І обком какой партии,неужели запрещенной,комунистической?))
alex Показати IP 9 Лютого 2013 02:24
статейка та іще. Лазорко друг електората
Паша Показати IP 14 Лютого 2013 15:15
Цей патріот був постійно, просто Ви ж мабуть не знаєте, що Лазорко є головою благодійного фонду "Волинь має майбутнє" і допомагає нужденним!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus