USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Віримо в перемогу, віримо в Україну!»: Ігор Поліщук привітав жителів Луцької громади з Днем Незалежності України

24 Серпня 2022 08:56
Міський голова Луцької територіальної громади Ігор Поліщук у відеозверненні привітав усіх з Днем Незалежності, закликав до єдності та спільної роботи, яка наближатиме нашу перемогу.

«Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України. На жаль, сьогодні це свято затьмарене війною з російським агресором. Війна – це ще одне випробування міцності українського духу, яке з Божою допомогою наш народ обов’язково витримає. Ворог не врахував, що Україна – це цивілізована держава з мужніми захисниками, а не орда, позбавлена святинь, культури та моралі. Ворог, сам того не очікуючи, об’єднав усіх нас навколо захисту нашої держави.

Сьогодні на передовій чимало жителів нашої громади, ми шануємо кожного з них. Пам’ятаймо й тих, хто віддав своє життя за захист рідної землі.

Бажаю всім нам ще більше дорожити свободою, ще більше любити Україну. Кожному робити усе можливе для нашої перемоги. Нехай Господь дарує Україні мир, злагоду і процвітання.

Віримо в перемогу, віримо в Україну!» – йдеться у привітальному зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 24 Серпня 2022 09:25
А ми дякуємо Богу за міського голову, який, будучи таким молодим, не втік, не змалодушнішав, а із першого дня війни завжди з нами і професійно виконує свої посадові обов‘язки у ці непрості часи! А найбільше мені подобається, що у своїх зверненнях він дякує Богу і покладає надію на Його допомогу - це так душевно і по-українськи…! Дякуємо, пане Ігоре, і Вас зі Святом! Разом до перемоги!
дідо Показати IP 24 Серпня 2022 09:50
чому не прикрасили місто на свято ? навіть прапори не вивісили на вулицях..
додік до дідо Показати IP 24 Серпня 2022 14:11
Мільйони українських чоловіків не втікли, а взяли зброю до рук і пішли на фронт. "не втік" - це зовсім не подвиг і навіть не чеснота... А голова, насправді, не найгірший - удачі йому і усім нам.
До Лучанка Показати IP 24 Серпня 2022 10:20
Якшо така відвертість, щирість і так душевно у коменті, то чому комент не під власним іменем !
Александр - 1 до До Лучанка Показати IP 24 Серпня 2022 11:58
В Вас дуже цікаве " власне ім'я" - До Лучанка.. А міський голова в нас - молодець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus