USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олександр Лазорко став членом наглядової ради ЛНТУ *

1 Лютого 2013 15:44
Кандидат у депутати обласної ради по Луцькому виборчому округу № 37 від партії «Удар» Олександр Лазорко став членом наглядової ради Луцького національного технічного університету.

Така ініціатива ректора ЛНТУ Віктора Божидарніка була підтримала одноголосно на вченій раді. Віктор Божидарнік представив колегам Олександра Івановича як людину знану і шановану та зазначив, що виш зацікавлений у тому, щоб Лазорко входив до наглядової ради. Бо сподівається на допомогу від Олександра Лазорка, який уже багато зробив для ЛНТУ. Зокрема, як керівник нафтопереробних заводів, він працевлаштував багатьох випускників університету.

Олександр Лазорко, дружина якого викладає в одному з вузів, до речі, саме в технічному, ґрунтовно знає нинішні проблеми українських вищих навчальних закладів. А також те, що для Луцького національного технічного університету сьогодні одне з нагальних питань - опалення. ЛНТУ став навіть одним із тих навчальних закладів, який ця проблема змусила зробити тривалішими зимові канікули, бо бракує коштів, щоб платити за газ.

Олександр Лазорко каже, що є потреба збудувати індивідуальну котельню для університету. Причому, всі сили на це потрібно спрямувати уже в цьому році, аби в наступному змогли мати незалежне індивідуальне опаленням. Кандидат у депутати обласної ради зауважив, що, на жаль, за останні 20 років держава просто відвернулася від технічного переоснащення, від покращення стану лабораторного, стану, в якому знаходяться українські технічні вузи.

Викладачі університету переконані, що саме Олександр Лазорко зможе вивести їхній вуз на одне з провідних місць не тільки в області, а й у державі. Так завідувачка кафедри електропостачання ЛНТУ Любов Добровольська зазначила під час виступу, що в неї є надія на те, що Олександр Іванович, як меценат, допоможе вирішити кілька важливих господарських питань - і не тільки, підтримає науковців і студентів. Вона також сказала, що таких людей, як Лазорко, потрібно обирати в наглядову раду і дуже добре, що він погодився.

Студенти теж покладають надію на те, що саме Олександр Лазорко сприятиме їхньому розвитку та допомагатиме молоді. Кандидат у депутати обласної ради запевнив, що з задоволенням підтримуватиме студентські ініціативи. «Я думаю, треба зробити місце відпочинку студентів і викладачів. Можливо, навіть краще, ніж в університеті ім. Лесі Українки. Мені про це легко говорити, бо великий внесок і допомогу зробив для цього університету голова наглядової ради Ігор Палиця. Він мій близький друг. Я впевнений, що тут буде не конкуренція, а партнерство моє з Ігорем Петровичем. І ми докладемо багато зусиль, щоб зробити гарний відпочинковий комплекс для технічного університету», - сказав Олександр Лазорко.

Підтримку Олександру Лазорку висловив також В’ячеслав Педченко, голова студентської ради ЛНТУ. Зокрема, він промовив: «Я підтримую будь-яку допомогу, я прихильний саме до ініціативи Олександра Лазорка, адже він розуміє студентів. Думаю, з приходом Олександра Лазорка зміниться ставлення до студентів. Оскільки фінансування є недостатнім, я вважаю, нам багато чого потрібно для студентської ради. Гадаю, що з приходом такої людини ми, студенти, досягнемо того, що потрібно нам сьогодні».

Олександр Лазорко підтвердив, що довіра викладачів та студентів ЛНТУ зобов’язує його працювати ще більше. «Я для себе розумію, що член наглядової ради повинен допомагати керівництву і викладацькому складу, реалізовувати всі ті потреби, які виникають в університеті. І я готовий бути надійним вашим помічником. Я, в першу чергу, всі свої знання, вміння направлю на покращення матеріальної бази університету» – запевнив Олександр Лазорко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ПІДТРИМУЄМ Показати IP 1 Лютого 2013 16:55
УХ ТИ!!! Я ЗА НЬОГО!!!
ххх Показати IP 1 Лютого 2013 21:05
а до Буковелю повезе?
Луч_Анин Показати IP 2 Лютого 2013 10:58
СЄНУ імені Палиці. ЛНТУ імені Лазорка. Луцьк імені Бєні Коломойського?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus