USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олесь Санін приїде на Бандерштат-2015

9 Липня 2015 15:11
Видатний кінорежисер, автор таких відомих фільмів, як «Перебіжчик», «Мамай», «Поводир, або квіти мають очі» Олесь Санін завітає на Бандерштат.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, для зустрічі з учасниками фестивалю також запросили кінематографічну групу «BABYLON’13», сестру Надії Савченко Віру, Мустафу Найєма, Володимира Парасюка. Перемовини ведуть ще із Семенченком, Білецьким, Садовим, Чубаровим, Матіос, Фацевичем.

Писати і розповідати про Олеся Саніна можна безкінечно – кількість його досягнень та нагород вражає.

Завдяки фільмам «Мамай» та «Поводир», його ім`я стало відомо не тільки українському глядачу. Сам Олесь каже, що після виходу «Поводиря» він помітив активну цікавість іноземців не тільки до стрічки, а й до подій в Україні. Вони підходили до нього і казали, що тепер, нарешті, починають розуміти звідки в українцях та відчайдушна жага справедливості та волі. Звичайно, «Поводир» важко сприймати виключно як кінематографічний проект, адже він є не просто історичною драмою. «Поводир» – це поштовх, це – біль українського народу, це – заклик.

Олесь Санін – не тільки талановитий режисер. Він є чудовим прикладом того, що талановита людина є талановитою в усьому. Крім того, що він є кінорежисером, актором, скульптуром, Олесь ще й грає на бандурі, торбані та лірі, тим самим продовжуючи споконвічну волинську лірницьку традицію.

На гутірці гості фестивалю зможуть поспілкуватися з режисером та спитати про все, що кого цікавить: про те, як це – в наші часи входити до Київського кобзарського цеху ; про те, що відчуває режисер, коли саме його стрічку обирають представляти Україну на здобуття премії «Оскар», а також розпитати про нові задуми режисера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Перехожий Показати IP 9 Липня 2015 17:23
Пздц подія! Вже біжу скупати білети! В країні війна! Які бандерштадти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus