USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олімпіада 2018: прапороносцем збірної України буде знаменита біатлоністка

7 Лютого 2018 23:26
Олімпійська чемпіонка, капітан жіночої збірної з біатлону Олена Підгрушна нестиме прапор України на церемонії відкриття ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор у Республіці Корея.

Відповідне рішення прийняли в середу спортсмени під час загальнокомандних зборів олімпійської команди України, повідомила прес-служба Національного олімпійського комітету України.

"Дуже рада, що мені випала почесна місія нести прапор України на відкритті Олімпійських ігор. Приємно, що команда підтримала мою кандидатуру. Це була мрія дитинства, і тому це вдвічі більше радує мене", - прокоментувала рішення команди Підгрушна.

Вона також закликала всіх українців уболівати за свою команду.

Як повідомлялося, традиційна церемонія підняття Державного прапора України, що передує офіційному відкриттю та символізує готовність команди до участі в Олімпійських іграх, уже відбулася в Олімпійському селищі Пхьончхан у Республіці Корея. Українську делегацію привітав мер Олімпійського селища, олімпійський чемпіон і член Міжнародного олімпійського комітету Ю Син Мін.

Зимові Олімпійські ігри відбуватимуться у Пхьончхані з 9 по 25 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus