USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олімпійки з Луцька запалили вогонь наступної олімпіади

8 Вересня 2008 12:04

Вчора, 7 вересня, під час спортивної шоу-вечірки «Олімпіада» у клубі «Золото», присвяченої закриттю Олімпійських ігор у Пекіні, учасниці цих змагань із Волині запалили імпровізований факел, що символізував відкриття наступної Олімпіади в Лондоні. Про це 8 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
При вході гостей клубу «Золото» зустрічали спортсменки, які вручали кожному відвідувачу медаль із шоколаду. У інтер’єрі закладу та одязі персоналу була присутня атрибутика, що стосується Олімпіади та спортивних змагань.
 
Близько опівночі розпочалася дискотівка, під час якої лунали хіти 80-х та 90-х, у тому числі – популярна радянська пісня, що стосується Олімпійських ігор «До свиданье, мой ласковый миша». О 01.00 Олександр Ясеньчук (МС Ясень) запросив на подіум учасників Олімпіади-2008 з Волині: Оксану Ващук, Надію Боровську та Юлію Остапчук, які запалили імпровізований факел. Його було передано Олімпійському Міші, який символічно мав віднести його в наступну Олімпіаду в Лондоні.
 
За словами Ігоря Панаса (DJ Egor), дуже приємним є те, що багато людей  стали учасниками цього свята, а об’єднав їх спорт. «Спортсмени покращують себе, щоб світове суспільство визнало державу. Те ж повинні робити і ми в самих собі», – сказав пан Панас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus