USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Олімпійський прапор замайорів під Волинською ОДА

8 Серпня 2008 15:23
На Київському майдані о дванадцятій годині 8 серпня було піднято олімпійський прапор із нагоди відкриття XXIX Олімпійських Ігор у Пекіні, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Участь в урочистості брали голова облдержадміністрації Микола Романюк, голова облради Анатолій Грицюк, депутати Волині. Також на святкування прибули батьки волинських олімпійок.
 
Слова вдячності звучали для тренерів, які виховали спортсменок. Не лишили без уваги і зусилля батьків, а також настирливість самих дівчат. Крім того, пан Романюк подякував усім, хто підтримує український спорт та сприяє його розвитку.
 
Депутат Волиньради Ігор Гузь під час свого виступу згадав питання гендерної рівності. Він зазначив, що на Олімпіаду від Волині поїхали лише дівчата, а в часи появи Ігор жінок взагалі не пускали на таке дійство під страхом смертної кари.
 
Після промов на Київському майдані підняли прапори України та Олімпійських Ігор. На завершення дійства відбулася церемонія присвоєння звання майстра спорту молодим волинським спортсменам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus