USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Онищенко співпрацює з США, щоб уникнути відповідальності, - адвокат

5 Грудня 2016 07:00
Адвокат народного депутата Олександра Онищенка Андрій Циганков заявив, що його клієнт пішов на угоду з урядом США, щоб ухилитися від відповідальності у «газовій справі», - пише Хвиля.

«Читаю інформацію щодо «газової справи», головний фігурант і мій клієнт реально пішов на угоду. На його думку, з урядом США», - повідомив Циганков.

«Все просто, я вам матеріали на президента країни Україна, а ви мені, дорогі американці, гарантії, що мене в рамках газової справи НАБУ і САП турбувати не буде, як і в справі підкупу депутатів», - вважає адвокат.

З його слів, заарештовані фігуранти «газової справи» тепер повинні самі визначати сторону.

«Напевно, люди команди почуваються дивно, адже вони весь цей час сиділи в СІЗО і вірили, лише для того, щоб основний фігурант визначився, що компромат пора викидати і повідомив про те, що він вже давно переданий в США», - написав Циганков.

Він також додав, що він «тільки за те», щоб Онищенко опублікував їх бесіди.

«Все, що мною було сказано, не порушує ні чинного законодавства, ні моралі, було трохи інтриги, винен, не хотів брати участь в цій справі безкоштовно», - зізнався адвокат.

Сам Онищенко в коментарях під цим постом Циганкова назвав його засланим козачком і пообіцяв, що в понеділок він отримає «на все відповідь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Світлана Михайлівна Показати IP 5 Грудня 2016 08:46
В свій час бувший прем'єр міністр України П.Лазаренко накравши міліони доларів з казни держави втік до США і що ??? Вони Україні його не видали , тому що мав багато багато грошей . Якби простий бідний то викинули б в раз. Така в них суть і дружба ... надіятися потрібно тільки на себе !!!
боголюбы до Світлана Михайлівна Показати IP 5 Грудня 2016 10:28
Не втик, а его экстрадировали из Швейцарии в США, где он отсидел.
Скептик до боголюбы Показати IP 5 Грудня 2016 13:52
Краще там все життя сидіти ніж тут жити... А де він тепер, вимучений америкосовськими тюрмами і ссилками ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus