USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Опалення в домівках лучан не відновлюватимуть

19 Квітня 2017 12:01
У ДКП «Луцьктепло» надходять лише окремі заявки від містян на відновлення теплопостачання, тож у житлових будинках опалення не відновлюватимуть.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 19 квітня.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук повідомив, що у понеділок ухвалив рішення про відновлення опалення в загальноосвітніх навчальних закладах. За станом на вчора майже в усіх закладах відновили теплопостачання. Проблема є непростою, адже багато лучан звертаються з проханнями відновити теплопостачання, але ще більше звернень з проханням не відновлювати його, тому що люди бояться платіжок за опалення. Більшість ОСББ також виступають проти ввімкнення опалення. Втім, ухвалили рішення про те, що, якщо мешканці певного будинку хочуть увімкнути опалення, вони можуть звернутися із заявою і опалення у будинку увімкнуть.

Директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна розповіла, що підприємство не припиняло постачання тепла медичним закладам, вчора відновили теплопостачання школам, ДНЗ та позашкільним навчальним закладам, за винятком шкіл № 2, 3, 8 та 13 (де теплопостачання надавала котельня, що працювала виключно в опалювальний сезон). Також не вдалося відновити подачу тепла в ДНЗ №34, де котельня працювала сезонно і працівники котельні були звільнені.

Мешканцям міста дали можливість за бажання більшості жителів будинку відновлювати подачу теплоносія. Наразі жодного звернення офіційного звернення від жодного будинку не надходило, категорично проти відновлення опалення виступають ОСББ. Є лише заявки з окремих квартир, тож їх, зрозуміло, технічно не зможуть підключити до опалення. Сподіваються, що до кінця тижня температура вийде на нормативні показники і не буде потреби відновлювати подачу тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Glover Показати IP 19 Квітня 2017 12:06
І не треба, в мене будинок і газові конвектори, дома заавжди + 23!!! )))
Ага)) до Glover Показати IP 19 Квітня 2017 12:56
Та пиши вже як є : "Моя хата з краю, нічого і нікого не знаю!"
лучанка Показати IP 19 Квітня 2017 12:50
ну як не відновлюватимуть? Вчора вже відновили, прийшла з роботи - батареї теплі. От хто просив? Думали,хоч на квартплаті зекономимо - так не дадуть !!!!
ОЛЕГ Показати IP 19 Квітня 2017 13:01
Хоч одне мудре рішення!
Матуся до ОЛЕГ Показати IP 19 Квітня 2017 13:30
на квартплаті зекономимо на ліки для сім'ї, бо попромерзали, особливо дітки, і захворіли. Залізна логіка.
ОЛЕГ до Матуся Показати IP 19 Квітня 2017 15:38
На дворі не - 10
ххх Показати IP 19 Квітня 2017 13:14
для чого було морочити всім голови?
?? Показати IP 19 Квітня 2017 13:22
В Івано-Франківську департамент житлової, комунальної політики і благоустрою за дорученням першого заступника міського голови Миколи Вітенка видав розпорядження про відновлення опалювального сезону в місті. Про це сьогодні, 19 квітня, повідомив власкор IA ZIK. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/19/v_ivanofrankivsku_vidnovlyat_teplopostachannya_1082155 А луцькі рогулі економити будуть!
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2017 13:30
Так, платіжки дійсно лякають, але хіба за ліки треба буде віддати менше? Якщо взяти тиждень від сьогодні, то лише один день середньодобова температура буде 7 градусів, а в інші менше. З кожним днем домівки охолоджуються, тобто темпратура повітря в квартирі зменшується. Звичайно що є люди які не думають головою, але чому від цього завжди страждає більшість? В мому будинку надати тепло на виставлених умовах просто неможливо. Он ЖЕК за декілька років вирішив коронувати декілька дерев, так знайшлися мешканці які вийшли з криками щоб не зрізали дерева і це при тому що перед їх вікнами дерев немає. Два роки носили заяви з підписами в ЖЕК. Нарешті сказали що гороші є - несіть заяву з підписами всіх мешканців. А попередні як? Все робиться для того щоб не робити нічого. Ну то що, по аптеках?
до лучанки Показати IP 19 Квітня 2017 13:33
А в кого в квартирах малі діти? Зараз на вулиці середня температура далеко навіть не +5 градусів, а згідно прогнозів має бути ще холодніше. Типове українське "думаю лише за себе, а хто навколо мене - мені на тих на,,рати". Да, ось така в нас система опалення в радянських будинках. І від неї нікуди не дінешся. Потрібно ж залишатись людьми в будь-якій ситуації.
лучанка-2 Показати IP 19 Квітня 2017 15:16
А як в людини нема де взяти грошей і заборгованість за зиму ще не погашена?ми мало платимо за себе і "за того парня"? Значить будемо платити ще більше. Люди, які не знають де взяти лишню копійку платити не збираються Сусідка одягається в штани, халат, хустку на голову - і так спить, аби на їжу та ліки щось осталось.Паски нормальної дозволити собі не може. Отака наша доля, жити серед "рогулів", "думати лише за себе", а що, ви думаєте за когось? судячи з відгуків також тільки за себе.
Kexfyrf Показати IP 19 Квітня 2017 15:39
Хай в Луцьку лежачі хворі, інваліди , старі люди і маленькі діти хоч де хоч подінуться , бо треба дурням економити - в кожного можновладця свій особняк з автономним опалення - їм то нікого не шкода , не на своєму ж здоров"ї економлять!!!
лучанка Показати IP 19 Квітня 2017 16:14
В квартирі 6 градусів. Що ви творите?Ми вже всі хворі всю пенсію і зарлату вже віддала на ліки.Як ми маємо писати,щоб ви включили тепло. Не жильці-це повинні робити, а влада і температура на вулиці. Кого ви слухаєте. Владо у вас автономлне опалення і вам начхати на людей. Дайте встановити автономне,кредит візьму і встановлю.Чого маю залежати від сусідів,які пють і не платять за житло, які гуляють, а я мерзну.Хто за вас голосуватиме,хто?
ІРИНА Показати IP 19 Квітня 2017 17:48
Тільки у нас, так вміють економити!!!! Коли на вулиці тепло, кочигарити,а холодно вимикати опалення!!!!!!
Всім Показати IP 19 Квітня 2017 17:51
Включите мозги и потратьте темного денег на утепление своих квартир- теплый пол_ не только электрический, но и просто теплую стяжку, внешние стены внутри квартиры, у кого они есть, тоже утеплите- в помощь море утеплителей на любой вкус и цвет и гипсокартон на профиль. Дома, утеплите- еще проще- вы же в них живете!!! новые окна, двери и окна в подъездах загерметизируйте, не открывайте их в подъездах настежь, потому что вам в падлу ключ купить на каждого члена семьи . Это простые элементарные вещи, которые каждый обязан сделать! НИКТО за вас этого не сделает!!!Не вложив в свое жилье ни копейки, вы так и будете ныть, выпрашивать у кого-то субсидий, а я буду за вас платить полную стоимость!!! У меня обычная двухкомнатная квартира- давно сделан ремонт с вышесказанным утеплением- и окна приоткрыты всю зиму, а батареи централизованного отопления мы перекрыли еще в феврале!!- дома ТЕПЛО! Это при том, что я не имею субсидий плачу 3000 за отопление зимой. Так что, нытики- идите как вы.... а нормальные адекватные люди позаботятся о себе сами!
Катерина до Всім Показати IP 19 Квітня 2017 22:08
А в деяких людей немає грошей, щоб зробити собі таке утеплення. Тим паче, що така справа робиться не один день, а холодно вже сьогодні. І наше, так зване, керівництво могло б і включити опалення на той невеликий період, поки буде холодно, щоб бідні люди не мерзли. Не хочуть вони думати про звичайних людей і це дуже і дуже образливо!!!
Мешканець Показати IP 20 Квітня 2017 07:33
Що за гвалт.Включення тепла-це технологічний процес,займає до 3 діб,а підуть пориви.Відключення також не за один день,а з понеділка потепліє.А як же живе Японія,там немає централізованого опалення і дітки напевно є і стариків більше ніж у нас.Буде прийнятий Закон про ЖКГ-там можна авт. опалення-вперед...
Всім до Катерина Показати IP 20 Квітня 2017 08:23
Готовьте сани летом. Я работаю в бюджетной организации и с моей зарплатой в 4500 потихоньку утеплила. Если ві можете себе позволить водку, вино и другие увеслительніе мероприятия, то и дом утеплите. Не нойте, дорогая.
Катерина до Всім до Катерина Показати IP 20 Квітня 2017 09:25
А чому я повинна все робити сама. А для чого тоді потрібна влада? Які функції буде виконувати вона? Постійно підвищувати комунальні тарифи? Я думаю, що для цього багато розуму не потрібно!
Споживач Показати IP 20 Квітня 2017 09:12
Утеплила що?Кусок стіни в багатоповерхівці.Поцікавтесь в спеціалістів.Окрім шкоди нічого це не дає.Утепляти потрібно весь будинок і правильно утепляти.144 квартирний орієнтовно 2 млн.Але який сенс без встановлення ІТП і балансуючих кранів,а це ще 650 тис.За вікна,двері,цоколь,дах і комунікації,включаючи промивку не пишу.Вперед...
Всім Показати IP 20 Квітня 2017 11:53
утепление ВНУТРИ квартиры- внешняя стена была очень холодной- утеплитель, профиль- гипсокартон- , плюс теплая стяжка, паркет- качественные откосы с утеплением-плюс утепление балкона- все это дает офигенный результат и уже 12 лет очень тепло. Так что вы мне не рассказывайте о минусах. опыт показывает эффективность, проверено временем. Не ленитесь и все у вас получится.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus