USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Оприлюднено фото «беркутівців», причетних до розгону Майдану

4 Грудня 2013 10:46
Журналісти та небайдужі впізнали та виклали фото кількох силовиків, які били журналістів та мирних мітингувальників, - повідомляє «Українська правда».




Також інтернетом поширюються фотографії інших «беркутівців», яких підозрюють в побитті учасників мирного мітингу на Майдані. Зокрема, в мережу потрапило фото виконувача обов’язки командира 3-ої роти «Беркуту»Євгена Антонова, якого громадськість підозрює у побитті фотокореспондента Reuters Гліба Гараніча ввечері 29 листопада на Майдані Незалежності.


Як відомо, 30 листопада, близько 4-ї ранку, «Беркут» силою розігнав Майдан Незалежності від мітингувальників, що виступали проти непідписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. За медичною допомогою звернулися 35 осіб. 7 з них госпіталізували.

Вдень 30 листопада тисячі українців самоорганізувалися та вийшли на Михайлівську площу, щоб висловити свій протест проти силового розгону мирного мітингу.

1 грудня у Києві відбулося Віче, організоване опозицією, на яке вийшло кількасот тисяч людей.

Пізніше учасники протесту зайняли частину будівлі Київської міськадміністрації, Будинок профспілок та колишній Жовтневий палац.

У той самий день на вулиці Банковій біля адміністрації президента відбулася сутичка між силовиками та мітингувальниками.

5 хлопцям, побитим «Беркутом» на вулиці Банковій 1 грудня, інкримінують організацію штурму адміністрації президента.

В інтернеті з'явились докази, що вказують на «заможність» штурму адміністрації президента на вулиці Банковій, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
невідомий Показати IP 4 Грудня 2013 11:06
Тепер будемо зводити рахунки, як у 45 - 50 роках? Влаштуємо бандерівську різанину?
ВІДОМИЙ Показати IP 4 Грудня 2013 13:00
НЄ, оближемось і будемо вдавати , що нічого не було.
Олег Показати IP 4 Грудня 2013 22:45
Не варто опускатись до рівня страхоопудал
andrey888 Показати IP 5 Грудня 2013 14:37
Надо найти где он живет и дать хороших пилуль а потом и посадит лет на 8 чтоб с** знал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus