USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинська ОДА – серед п'яти найгірших в Україні по протидії COVID-19, – перевірка Кабміну

17 Червня 2020 12:39
Кабінет Міністрів України здійснив перевірку обласних державних адміністрацій на предмет виконання рішень уряду та Прем’єр-міністра України щодо запобігання поширення на території України COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Про це на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомила заступник Міністра розвитку громад та територій Анна Коваленко, йдеться на сайті уряду, передає Під Прицілом.

Вона зазначила, що за результатами перевірки на основі сумарної оцінки виконання доручень Уряду та Прем’єр-міністра було складено рейтинг облдержадміністрацій. Всі області оцінювалися за п’ятибальною шкалою по семи показникам.

Ці показники були розділені за двома великими напрямами: виконання доручень Уряду та виконання доручень Прем’єр-міністра. Зокрема здійснювався моніторинг виконання таких рішень Уряду:

– дотримання режиму в’їзду-виїзду з областей;

– ситуація з забезпеченням обсервації;

– ситуація в лікарнях стосовно виплат зарплат;

– соціальний захист під час карантину.

Також здійснюється моніторинг виконання таких рішень Прем’єр-міністра:

– відповідність рішень місцевих комісій техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з рішенням Державної комісії та регіональних комісій ТЕБ та НС;

– організація та проведення дезінфекційних заходів в регіонах;

– забезпечення ПЛР тестування населення на коронавірус.

Максимальна оцінка, яку могла отримати область, загалом складала 35 балів.

У результаті оцінювання перша п’ятірка областей мала такий вигляд:

Луганська – 31 бал;

Хмельницька – 27 балів;

Харківська – 25 балів;

Дніпропетровська – 25 балів;

Київська – 25 балів;

Нижню п’ятірку в свою чергу склали:

Чернігівська – 15 балів;

Волинська – 15 балів;

Тернопільська – 15 балів;

Запорізька – 14 балів;

Львівська – 13 балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дзвоніть на 103 Показати IP 17 Червня 2020 12:50
То хтось сидів днями та ночами і придумав таку заразу (коронавірус), щоб всі пенсіонери років так через 3-5 пішли на той світ. От молодець, сидів думав, мріяв та придумав як світ позбавити непрацюючих і хворих літніх мешканців платети Земля.
вояк до Дзвоніть на 103 Показати IP 17 Червня 2020 14:06
Світом керують два сімейно-фінансові клани.Клан Роккфелерів і клан Ротшильдів.Світову економіку їм обвалити,як раз плюути.Роккфелр це америкаський нафтовий магнат.Коли ціна нафти впала до мінімуму,а податки потрібно плотити,тут і прийшла ідея ,щоб вийти з ситуації потрібно щось,якусь заразу придумати,заразити людство в цілому світі,ввсти світовий карантин і таким чином обвалити світову економіку.І задумане получилось.Те ж саме було на початку двохтисячних і буде продовжуватись далі.Клан Ротшильдів "керує"Європою,Арабськими країнами,де також нафти більш ніж достатньо і Південно-Африканською країною,яка найбагатша країна Африки золотими запасами.Тому не дивно,що могла бути змова.І ось результат:Провладно-медицинсько-фрмокологічна мафія витягнула з людей за два з половиною місяці, всі фінансові заощадження,які люди заощаджували роками,але змушені віддати,бо хочеться жити.Звідки нам відомо,що це іменно так названий коронавірус?Як ми можемо бути в цьому переконані? Може то звичайний грип,чи пневмонія,а нам вдовблюють_КОРОНАВІРУС!!!! І призначають ліки із захмарними цінами.Потім зомбуюють,що вилікувалась така-то кількість людей.Хоча всі ЗМІ,Інтернет постійно інформують,що вакцини від коронавірусу_НЕМА!!!! Розробляється,проходить випробування і т.д.Так,чим виліковують людей?Підручними засобами?Хто,ще,якої думки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus