USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Орендар ділянки на Привокзальній завдав Луцьку збитків на мільйон

20 Листопада 2017 15:06
За період, протягом якого ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» користувалося ділянкою на вулиці Привокзальній без правовстановлюючих документів, профільна комісія міськради нарахувала 1,2 мільйона гривень збитків, завданих місту.

Про це йшлося під час засідання комісії Луцької міської ради з визначення збитків власнику землі 20 листопада.

Члени комісії розглянули питання щодо ділянки площею 3,29 гектара на вулиці Привокзальній, 12. Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, щодо ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» порушена кримінальна справа. Суму збитків нарахували за період до моменту, коли фірма звернулася у міськраду для оформлення договору оренди. До укладення договору оренди нарахували 1,2 мільйона гривень збитків. Попередній орендар ділянки, ПП «ОКТОПУС-2015» сплатив 800 тисяч гривень. Посадовець зауважив, що у суді, можливо, врахують лише збитки, завдані до першого звернення у міськраду. Після того, як комісія визначить розмір завданих збитків, орендарю надішлють лист про добровільне відшкодування, після чого відбуватиметься процедура стягнення збитків у судовому порядку.

З його слів, фірма зверталася щодо виділення ділянки у грудні 2015 року, а договір оренди уклали цьогоріч, оскільки депутати міськради раніше не підтримували проект рішення про надання ділянки в оренду. До цього часу фірма користувалася ділянкою без правовстановлюючих документів.

Члени комісії визначили збитки у розмірі 1,209 мільйона гривень. Акт комісії винесуть на розгляд виконкому.

Як нагадав член комісії Євгеній Ткачук, орендар ділянки обіцяв подарувати місту новий дитячий садок на 200 місць.

Нагадаємо, торік члени виконкому дозволили розробити детальний план території на вулиці Привокзальній, де ТзОВ «СПЕКТР ЦЕНТР» має намір будувати багатоповерхові житлові будинки з вбудовано-прибудованими приміщеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus