USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фірмі, яка хотіла будувати підземний перехід у Луцьку, пропонують продовжити оренду

17 Жовтня 2018 13:27
Для того, щоб отримувати кошти до міського бюджету, профільна комісія міськради рекомендувала поновити договір оренди ділянки на Театральному майдані на три роки товариству, яке планувало будувати підземний перехід.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 17 жовтня.

Члени комісії не підтримали проект рішення про відмову ТОВ «ТЦ «МАГНІТ» у поновленні договору оренди землі для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану (площею 0,6064 га).

Голова комісії Олександр Козлюк повідомив, що комісія підготувала альтернативний проект рішення – щодо поновлення договору оренди цієї ділянки терміном на три роки, аби до міського бюджету надходили кошти за оренду. Цей проект рішення рекомендували підтримати члени комісії.

Нагадаємо, питання використання цієї ділянки для будівництва підземного переходу з торговим центром порушують вже протягом років. Зокрема, у 2016 році у виконкомі розглядали проект детального плану території Театрального майдану для будівництва підземного переходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2018 14:21
Як пес немає шо робити, то ... . Яке в біса будівницво підземного торгового центру ? Фонтан не можете закінчити вже 25 років ! Громадський туалет вже більше 10 років не можете відремонтувати ! А ще викопайте посеред площі яму і тоді вже про обласний центр забудьте. Цей Магніт хоч представив вам підтвердження своєї фінансової спроможності ? Чи є у нього потенційна можливість профінансувати і головне оперативно завершити будівництво ? Та сьогодні вже ніхто і не будує під землею. Треба було будувати тоді, коли на то мода була і багатшими були. Ви для початку хоч попробуйте взяти техумови на перенос кабелів спецзв'язку ! А перед виборами - то означає підписати собі смертний приговор. Коли станете думаючими господарниками і політиками ?
кріт Показати IP 17 Жовтня 2018 16:26
той перехід там 100 років не треба. всі на землю, людей під землю.
Урбаніст до кріт Показати IP 18 Жовтня 2018 00:59
Вся Європа засипає підземні переходи, розбирає естакади, звужує дороги. Вони зрозуміли, що допустили урбаністичних помилок, які роблять життя людей в місті нестерпними. А ми зараз проходимо їх шлях з затримкою в 50 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus