USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Організатори Премії «Людина року» привідкрили завісу

20 Вересня 2015 18:18
Головна патріотична подія року «Бути українцем» у рамках Премії «Люди року-2015. Волинь» відбудеться вже 28 вересня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, - повідомляють організатори.

Головна мета Премії - нагородити людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому.

Як розповідають організатори, «Бережи життя. Цінуй мир» - таким є девіз цьогорічної події. В рамках заходу буде нагороджено не лише професіоналів, але й тих, хто по-справжньому цінує життя та мир, а саме – героїв, неймовірні історії яких вразять гостей заходу.

Формат заходу знову одягає патріотичну сорочку. Подію прикрасять столичні та волинські артисти: легендарний гурт «Скрябін», гурт «Резус блюз та Інна Кириченко», гурт «Пластилін», гурт «KOLO», гурт «Васко Да Гама», українська співачка Наталка Карпа, фіналіст шоу «Голос країни» Влад Ситнік, переможниця Х-фактор он-лайн Юлія Іванова, заслужений артист України Адам Горбатюк, юна співачка Дар’я Остапук, шоу-балет «Diamondstars», викладач контемпу луцької школи танців «Fromtheinside» Анна Долгая, ансамбль народного танцю «Радість». Протягом дійства будуть працювати ведучі Микита Чибар та Наталка Войтович.

Організатори дещо відкривають завісу, повідомивши, що головною номінацією стане – нагорода в сфері музики. Актуальність слів пісень цього виконавця й музики гурту сьогодні справді народжує патріотизм в кожному з нас. «Велика Людина та Митець, Висока Музика завжди буде жити в наших серцях... Нагородження в цих номінаціях перетвориться в шоу для глядачів», - йдеться у повідомленні.

У рамках заходу відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». Гості отримають ювелірні срібні прикраси у формі тризуба від співорганізатора благодійної акції магазину-майстерні «ВАШ Ювелір».

Також організатори повідомили, що з 22 вересня у всіх охочих буде можливість придбати квитки у касах облмуздрамтеатру. Зібрані кошти з благодійної акції та продажу квитків будуть перераховані на лікування військовому Миколі Миколайовичу Денисюку, який отримав поранення 29.08.14 під Іловайськом.

Охочі адресно допомогти можуть більше інформації почерпнути зі сторінки Миколи у FB.

Номер картки ощадбанку 5167 4900 4715 4548.

Спонсори події: спонсор номінації «Волонтер року» – житловий комплекс «Яровиця».

Співорганізатор благодійної акції магазин-майстерня «ВАШ Ювелір».

Ексклюзивні партнери: магазин чоловічого одягу «Daniel Rizotto», магазин жіночого одягу «АTan by Andre Tan».

Подарункові партнери: дім модної білизни «Ajour», салон краси «Територія», «МС Finty by Наталка Слюсаревська». Дизайн-студія «Theroom».

Туристичний партнер «Море турів».

Декорпартнер – «Любімка».

Модельний партнер – модельне агентство «Marina Zaniuk», дитяче модельне агентство «BabyFashion».

Офіційні фотографи: Вадим Павлосюк, Ірина Дяченко, Анна Андріюк. Відеопартнер: «Bell video».

Поліграфічні партнери: «Волинська обласна друкарня» та «West druk». Рекламні агентства: «LEDstudio», «ЯniX», «Глорія Імпекс», «Захiдсофтсервiс».

Інформаційні партнери: телеканал «Нова Волинь». Радіостанції: «Luxe FM», «Радіо Мелодія», «Ретро FM», «Авторадіо», «Перець FM», «FM Галичина», «Наше радіо», «Радіо 24», «Радіо Луцьк».

Інтернет-видання: Інформаційне агентство Волинські Новини, регіональне інтернет-видання «ВолиньPost», волинський інтернет портал «VIP», інформаційне інтернет-видання «Таблоїд Волині», інтернет-видання «Волинське агентство розслідувань», волинське незалежне інтернет-видання «Волинська правда», всеукраїнський інтернет портал «Mymarriage», сайт про зіркове життя «StarLife». Журнал: «Лише Насолода». Газети: «Віче інформ», «Слава Праці», «Відомості», «Слово Волині», «Волинська газета», «Навчання та робота», «Волинський ринок», «Рекламна газета».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
З Луцька Показати IP 20 Вересня 2015 19:26
Щось не має на цей так званий захід багатих спонсорів. Учасники самі собі заплатять і стануть "людьми року". Так робилось завжди, так буде й на цей раз. Ганебний захід від початку до кінця.
Це я людина року Показати IP 20 Вересня 2015 19:29
Люди, якщо виберуть людину року, знайте - це насправді яяя!!! :)
шатров Показати IP 21 Вересня 2015 03:57
ХТО ТАКІ ВАСКО ДЕ ГАМА ...КОЛО?.......організатори з дуба рухнули...премію роздають за бабло і журнал насолода також)))))
Лучанка Показати IP 28 Вересня 2015 10:37
Люди чому ви такі злі та заздрісні? Критикуєте- пропонуйте, пропонуєте- показуйте! Будем оцінювати ваші можливості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus