USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Яким буде Lutsk Fashion Weekend

18 Листопада 2016 08:59
Lutsk Fashion Weekend максимально сприяє українським дизайнерам, які змогли підготувати колекції в складних політичних та економічних умовах. Особливістю цього сезону стане збільшення кількості учасників, до яких приєднались не лише дизайнери одягу, але й бутіки міжнародних брендів та ювелірні вироби.

Про це повідомляють організатори дійства.



В рамках офіційної співпраці з Львівським та Одеським тижнями моди закривати та відкривати дні моди будуть саме львівські та одеські дизайнери: Tomashevsky&StorGe (Одеса), Kateryna Karol (Львів) та Руслан Хвастов (Одеса) - український модельєр і художник по костюмах для театру і кіно, член Національної спілки кінематографістів України, переможець різних міжнародних конкурсів модельєрів, учасник «тижня моди» в Туреччині, Іспанії, Німеччині та країнах СНД.



19 листопада о 21:00 відбудеться офіційна вечірка-відкриття Lutsk Fashion Weekend, на якій будуть присутні VIP-гості, дизайнери, моделі та організатори. В якості ведучого запросили лідера команди КВН «Два Капітана» Андрія Колмачевського, який також виступить з сольним stand up show (stand up - це сольний гумористичний виступ коміка перед живою аудиторією).



Від партнерів вечірки обіцяють стильні та цінні призи. Зокрема, це винний маркет WINETIME, тату салон IGLA, рок-перукарня CHAPTER 1, бутік італійського одягу GOTA, шкіряні аксесуари від LATHERFIGURE, магазин парфумерії та косметики MONAROME, інтим-бутік FORYOU, майстер ручної роботи IVANKA.

Також на гостей вечірки чекають сміливі, сучасні та відверті покази від інтим-бутіка «FORYOU», магазину італійського одягу «GOTA» та ТМ шкіряних портупей « ANYAKOLIBRI». В цей вечір кожна панянка може спробувати себе в якості моделі, ставши помічником на майстер-класах дизайнерів.


18, 19 та 20 листопада буде працювати Showroom у ТЦ «Grand Волинь» 2-ий поверх: п'ятниця 10:00-21:00; субота 10:00-00:00; неділя 10:00-21:00. Усі покази та вечірка відбуватимуться за адресою проспект Волі, 42 (5-ий поверх) OPERA DANCE CLUB & RESTAURANT. Запрошення на покази та вечірку замовляйте за номером: 097 273 99 29

Вартість відвідування одного показу - 50 гривень, одного дня показів (19 або 20 листопада) - 150 грн. Вартість вечірки 100 грн. В день проведення – 140 грн. Квитки на вечірку можна придбати у касі ресторану OPERA, в ресторані ДЯДЯ PIZZA та кав’ярні «Львівський Штрудель», що знаходяться на пр. Волі. Бронювання столиків по телефону – 095 036 3777
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus