USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ошукав пенсіонерів майже на 2 млн грн: на Волині шахрая засудили до 11 років тюрми

8 Травня 2023 20:14
За наполегливої позиції прокурорів Луцької окружної прокуратури суд визнав 35-річного уродженця Полтавщини винуватим у вчиненні на Волині шахрайств та грабежу в особливо великих розмірах.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Раніше судимий (у тому числі за вбивство) чоловік разом із не встановленими наразі спільниками реалізовував схему шахрайства «Ваш родич потрапив у ДТП».

До жертв – переважно людей поважного віку – телефонував нібито лікар, який повідомляв прикру новину – хтось із рідних абонента втрапив у ДТП та потребує терміново дорогої операції. Звісно ж, є людина, яка може одразу приїхати по гроші та передати їх у лікарню.

Налякані потерпілі віддавали усю наявну готівку шахраю, вважаючи, що таким чином рятують рідних.

Так, упродовж жовтня 2022 року жертвою ошуканця стали троє жителів Луцька, двоє з яких добровільно віддали йому $3500 та $2400. Ще в однієї жінки зловмисник відібрав $50000.

Невдовзі після вчинення цього злочину його затримали. Відтоді злочинець перебуває під вартою.

Покаранням для ошуканця, згідно із вироком суду, стали 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus