USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Осінь прийшла, а липи розцвіли: легендарний Іво Бобул запалив у Луцьку. Фоторепортаж

18 Жовтня 2022 12:07
«Осінній сад», «А липи цвітуть», «Розмова з тобою», «Все золото світу» – усі ці пісні виконує легендарний артист і, як він сам про себе говорить, найкращий співак України Іво Васильович Бобул. Нині легенда переживає чергову хвилю популярності – його любить не лише старше покоління, а й захоплюється покоління TikTok, який буквально заполонили хіти Іво Васильовича.

17 жовтня лучани влаштували справжнісінький аншлаг (організатори змушені були навіть доставляти стільці) на благодійному концерті Іво Бобула на підтримку Збройних сил України.

Легенда естради одразу ж дала зрозуміти, що під час його виступу буде багато патріотизму, любові та захоплення жінками.

«Пані та панове, я дуже радий зустрічі з вами. Хочу побажати всім нам миру, добра, щастя. Щоб ми якомога скоріше здобули перемогу. Сьогодні я буду співати тільки для вас», – звернувся до лучан артист.
Він не став розкачувати публіку та одразу ж виконав одні з найвідоміших своїх пісень «Розмова з тобою» та «Все золото світу».
«Я дякую, що ви прийшли на зустріч із кращим співаком України. Кажуть, що в нас пісень немає. Але знаєте, потрібно підняти історію нашого мистецтва і там ми знайдемо багато пісень, які звучали ще тоді, коли я був маленький. Я виріс, став великим артистом і взяв до репертуару кілька пісень золотого фонду нашого мистецтва. Сьогодні для вас я хочу співати їх по-новому», – сказав Іво Бобул та виконав «Пісню з полонини».
Звичайно ж, поціновував жіночої краси не міг не присвятити пісні прекрасній половині людства. Він наголосив, що українки найкрасивіші у світі, а сьогодні в залі – найкращі серед них.

«Я присвячую пісню «Минає день, минає ніч» усім жінкам, які прийшли на зустріч з моєю творчістю, зі мною, талановитою людиною. Для вас!»
Але серед поціновувачів таланту зіркового співака у залі були не лише жінки. Один із чоловіків подарував аж чотири букети на знак вдячності Іво Васильовичу за виступ – кожен букет він почергово виносив до сцени та вклонявся співаку.
Артист же, своєю чергою, довів до екстазу лучан історією про свій похід в лікарню та її фіналом: «Я заходжу в фойє, там стоять наші жінки. Мене запитують: чи я теж хворію. Я відповідаю, що буває, адже я теж людина, але сьогодні я зайшов до друга. А одна з них каже, що принесла з собою магнітофон, старі касети, де є мої пісні «Берег любові», «А липи цвітуть» та багато інших. Говорить: «Ми ось слухаємо і нам таблеток не треба». Я відповів, що пишаюсь тим, що мій голос може лікувати. А сам собі думаю: «Якщо мій голос лікує їх, то хто мене лікує?» Ви ніколи не здогадаєтеся – ваші оплески».
На концерті звучали не лише українські пісні, а й польські - на знак поваги полякам за допомогу Україні у війні з росією. «Я не політик, а просто артист. Тому ця пісня – це дань поваги полякам», – наголосив артист.

Впродовж виступу зал стояв на ногах, запалював ліхтарики, танцював та підспівував артисту, який, своєю чергою, присвятив пісню Україні «Одна-єдина» та заспівав легендарний «Осінній сад».
Але лучани не могли відпустити легенду зі сцени, не почувши «А липи цвітуть». Тож насамкінець Іво Бобул виконав прохання луцьких шанувальників.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus