USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Просто я – найкращий»: у Луцьку з благодійним концертом виступив Іво Бобул. Фото

13 Жовтня 2023 11:56
Концертна програма «Єдина Непереможна Україна» у рамках всеукраїнського туру відомого артиста Іво Бобула зібрала 12 жовтня у Волинському драмтеатрі імені Тараса Шевченка аншлаг. Глядачі бурхливими оплесками підтримували виконавця улюблених композицій «А липи цвітуть», «Розмова з тобою», «Осінній сад».


«Щиро вітаю глядачів, які зібралися сьогодні у цьому залі. Бажаю усім здоров’я, наснаги і, звичайно, нашої перемоги!» – з такими словами звернувся до лучан Народний артист України Іво Бобул.
Романтичні історії про кохання викликали овації.

«Так приємно, що знову тут повний зал глядачів, що мої пісні не набридають, що ви так підтримуєте мене. Просто це тому, що я – найкращий!» – пожартував співак. Як додав, до Луцька він привіз найкращі твори, які усі люблять, тож закликав глядачів насолоджуватися та підспівувати.
Читати ще: Лучани танцювали, сміялися, плакали з гуртом ТІК. Фоторепортаж

Зал бурхливо реагував на композиції, які без перебільшення вже стали народними хітами: «А липи цвітуть», «Осінній сад», «Розмова з тобою», «Звучала скрипка» та інші.
Звичайно, тема повномасштабної війни не могла обійти стороною творчість співака. Тому на концерті звучали й пісні, написані після 24 лютого. І ці композиції направду змусили зронити сльозу…
Зазначимо, що Іво Бобул підтримує українських захисників не лише на культурному фронті. Зокрема, за благодійну діяльність він нещодавно був нагороджений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «За сприяння війську». Тому, як і з кожного концерту співака, частину коштів, отриманих цього вечора, передадуть на потреби ЗСУ.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 15 Жовтня 2023 07:50
Крутий дядько!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus