USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Осінні канікули можуть тривати до чотирьох тижнів, – головний санлікар

14 Жовтня 2021 20:32
МОЗ та Міносвіти можуть продовжити осінні канікули в українських школах до 3-4 тижнів через пандемію коронавірусу.

Про це головний санітарний лікар Ігор Кузін заявив в ефірі Українського радіо, повідомляє Суспільне.

«Скоріш за все вони (канікули – ред.) будуть трошки продовжені. Але ми не вважаємо, що вони будуть доволі тривалими. Зазвичай вони тривають впродовж двох тижнів, ми зараз дискутуємо про термін 3-4 тижні», – зазначив Кузін.

За його словами, на стаціонарному лікуванні через коронавірус перебуває 607 дітей – це 21% від кількості ліжок для хворих COVID-19, які були виділені на педіатричному напрямку.

«Діти більш активно залучаються в епідемічний процес, велика кількість класів зачиняється через випадок коронавірусу у дитини або вчителя. Весь клас вважається контактним і він зачиняється на «умовний» карантин», – зазначив санітарний лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чуйка Показати IP 14 Жовтня 2021 20:46
А можуть і всю зиму. Якщо газ не включать. А його не включать. При цій владі.
Зелебобік Показати IP 15 Жовтня 2021 08:51
В школу больше не хожу- тупорыленьким расту... Я Зеленского люблю - и за газик заплачу!... Голосую я в тик ток - юппи лучший в мире сок! Нафиг Книга, нафиг Школа - Газ, Зеленский! Кока-кола!
Мама Показати IP 15 Жовтня 2021 09:07
У переважній більшості шкіл Луцька ще немає опалення. Діти мерзнуть. А вони на тиждень раніше не хочуть дітей відпустити на канікули!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus