USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Особливі дітки з Волині поїдуть відпочивати у Буковель

14 Вересня 2017 10:51
Вже через декілька днів майже сотня особливих дітей з батьками вирушать у самісіньке серце Карпат – міжнародний дитячий центр «Буковель». Це вже третій заїзд цього року, коли юні волиняни мають змогу відпочити та оздоровитися. В травні й червні у Буковелі побувало майже 800 обдарованих і талановитих волинських школярів. Заїзди стали можливими завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у рамках проекту «Відпочинок у Буковелі».

Про це повідомляють на сайті Фонду.

«П’ятий рік поспіль засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця дає можливість особливим діткам та їх батькам побувати в Карпатах, відпочити, поспілкуватися, знайти однодумців та друзів. За цей час там побувало майже 300 діток. Перевага надається дітям, хворим на ДЦП, з синдромом Дауна, дітям з аутичними розладами та іншими важкими захворюваннями.

Кожного разу такі заїзди водночас важкі і дуже теплі. Особливі діти та їхні батьки у нашій країні мало кому потрібні. А в Буковелі, завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» протягом п’яти днів вони відпочиватимуть на свіжому повітрі, братимуть участь у майстер-класах. Це можливість вирватися з сірих буднів, побачити мальовничі гори, підтримати один одного, поділитися практичними підходами щодо оздоровлення. Ці діти дуже сильні духом, а батьки – тим паче. Попередні заїзди показали, скільки серед них є талановитих програмістів, музикантів, художників. Цього разу також очікуємо на приємні сюрпризи, – каже координатор проекту «Відпочинок у Буковелі» Оксана Демчук.

Цей заїзд охоплює дітей з 14 громадських організацій та 4 районних відділів освіти. Зокрема, в Буковель їдуть діти з Луцького, Ківерцівського, Горохівського, Маневицького, Ковельського, Володимир-Волинського районів, а також Нововолинська та Голоб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus