USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президент ФЛАУ подякував Ігорю Палиці за стадіон, та запросив лучан на чемпіонат

13 Червня 2016 22:20
Напередодні Чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул у відеоблозі поділився думками про майбутні змагання і подякував керівництву Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та Федерації легкої атлетики Волинської області за активне співробітництво із ФЛАУ.

Про це інформує Федерація легкої атлетики Волинської області.

«Рівно рік тому Федерація легкої атлетики України і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підписали угоду про співпрацю. Однією з основних тез цієї угоди була наша спільна співпраця з розвитку легкої атлетики, розширення її інфраструктури та реконструкція стадіонів», - розповів Ігор Гоцул.

«Мало хто вірив, що через рік реконструюють стадіон «Авангард» у Луцьку, покладуть нове покриття на університетському стадіоні в місті, зроблять три стадіони в районних центрах, побудують спортивні майданчики в школах міста й області. Це просто неймовірно, що за такий короткий проміжок часу вдалося так багато зробити. Сьогодні Луцький стадіон «Авангард» живе повноцінним спортивним життям, там вирує життя, там займаються юні легкоатлети, приходять школярі», - продовжив Ігор Євгенович.

Він запевнив, що національний чемпіонат з легкої атлетики, який відбудеться у Луцьку, вперше настільки очікуваний і настільки відповідальний старт для легкоатлетів з огляду на прийдешні Олімпійські Ігри. На ньому визначать збірну, яка візьме участь у Чемпіонаті Європи, а в серпні захищатиме честь України на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Разом з тим чемпіонат стане справжнім святом і для глядачів, для яких орагнізатори підготували велику шоу-програму, максимум візуальної інформації на трибунах, музичні виступи та розіграші призів.

Нагадаємо, 16 червня, о 14.00 розпочнеться церемонія відкриття чемпіонату України з легкої атлетики на «Авангарді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus