USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Особливий концерт для всіх жінок. У Луцьку з новою програмою виступить Наталія Бучинська

7 Грудня 2023 13:46
Народна артистка України, співачка Наталія Бучинська виступить у Луцьку із сольним концертом. Подія відбудеться 9 грудня о 19:00 у РЦ «Промінь». Вечір обіцяє стати особливим для усіх прихильників української музики та таланту артистки, повідомили організатори VINIL Concert agency.

На цьому концерті Наталія Бучинська представить програму під назвою «Жоржини», яку готує спеціально для жінок і всіх, хто цінує красу та музику.

У своєму зверненні до глядачів, артистка наголошує: «Кожна українка – це прекрасна квітка. Чи це маленька дівчинка, чи мати, чий син боронить рідний край, чи бабуся, яка веде холодного ранку внука у садок, – саме вони і є тими чудовими українськими квітами – жоржинами».
Програма вечора буде різноманітною та включатиме жіночу лірику, запальні танцювальні композиції та українські народні пісні, які торкнуться душі кожного присутнього.

«Концертна програма «Жоржини» – це живий звук, несподіванки, сюрпризи та дві години прекрасної української пісні! Ви варті того, щоб почути краще, своє, миле серцю й душі, а також поспівати з улюбленою народною артисткою України Наталією Бучинською», – запрошують на подію організатори.

Квитки уже доступні тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІ Показати IP 7 Грудня 2023 16:31
А чому тільки для жінок? Щось заборонене для чоловіків там буде звучати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus