USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Особистий лікар Папи Римського помер через COVID-19

10 Січня 2021 12:14
Фабріціо Соккорсі – особистий лікар Папи Римського Франциска – страждав на онкологічне захворювання. 9 січня стало відомо, що він помер від ускладнення, викликаного коронавірусом.

Про це розповіли на порталі Vatican News 9 січня, пише 24 канал.

Лікар страждав на онкологічне захворювання, але помер передчасно. Крім коронавірусу, ймовірно, на стан його здоров’я вплинула смерть доньки Крістіани у 2017 році.
Соккорсі народився 2 лютого 1942 року в Римі. У 1968 році він закінчив університет Ла Сапієнца, де здобув фах медика-хірурга. Однак його кваліфікація виходила далеко за межі цього.

Соккорсі викладав імунологію, займався лікуванням хвороб печінки, системи травлення.

Був консультантом Управління охорони здоров’я та гігієни Ватикану та експертом у медичній консультації Конгрегації у справах святих.

Папа Римський Франциск вибрав його своїм особистим лікарем у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus