USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Остання ніч перед перемир'ям була кривавою

14 Лютого 2015 09:21
Остання ніч перед оголошенням сьогодні о 24:00 перемир'я на Донбасі була дуже "гарячою". Бойовики намагаються захопити все більше населених пунктів. Найзапекліші бої велися навколо Дебальцевого на Донеччині.

Крім того, тривали бої біля Маріуполя, Луганська та Донецька, - пише ТСН.

"Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Дебальцівському напрямку. За ніч ворог понад 15 разів із використанням реактивних систем залпового вогню, танків, артилерії обстрілював місто та навколишні села. Близько третьої години ночі бойовики невдало спробували штурмувати наші позиції на південно-східних околицях Дебальцевого", - ідеться в повідомленні прес-центру АТО.

Також напружена ситуація залишається і на Луганському напрямку. Тут від дій бойовиків постраждали Новотошківське, Станиця Луганська, Вільхове. На Донецькому напрямку під удари потрапили Авдіївка, Тоненьке, Новобахмутівка.

Продовжуються обстріли Чермалику, що поблизу Маріуполя на Донеччині.

Загалом за ніч терористи 34 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. "Під час протистоянь незаконних збройних формувань з українською армією терористи несуть шалені втрати. Так, згідно з даними розвідки, лише за минулу добу вони втратили майже 100 осіб, ще близько 180 отримали поранення", - уточнили в прес-центрі АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus