USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Остаточно зіпсований: У Європі назвали причини безнадійності «Мінська»

8 Лютого 2018 10:59
Мінський переговорний процес щодо Донбасу зіпсований з двох причин.

Про це заявив старший науковий співробітник і керівник відділів зовнішньої політики ЄС і політики і установ в брюссельському Центрі дослідження європейської політики (CEPS) Стівен Блокманс в інтерв'ю «Апострофу», інформує «news.eizvestia.com».

«По-перше, через включення умов, які не можуть бути виконані, і тих, які не будуть виконані Росією. Через це переговорний процес зайшов у очевидний тупик, з якого, як я припускаю, не можна вийти», - підкреслив він.

По-друге, сказав Блокманс, через чіткого слідування ЄС мінській формулі.

«Будь-яке юридичне закріплення позицій в цьому плані буде заважати пошуку узгодженого врегулювання. Але здається, що всі сторони просто розмовляють на різних мовах, що, звичайно, в подальшому буде зменшувати ймовірність того, що «Мінськ» може бути успішним у довгостроковій перспективі», - заявив експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus