USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Осиротів малий синочок: у Володимирі попрощалися з Героєм Анатолієм Кулясом

19 Листопада 2023 17:32
19 листопада громада Володимира попрощалася з 23-річним Героєм Анатолієм Кулясом, мешканцем села Новосілки.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

У соборі Різдва Христового рідні, друзі, брати по зброї та громадськість вшанували пам’ять молодого воїна, який віддав життя за незалежність України.

У липні 2020 року Анатолій вступив до лав ЗСУ і протягом трьох років стояв на захисті Батьківщини. 13 листопада захисник загинув унаслідок ворожого вогню на лінії фронту. У молодого чоловіка залишилися дружина та маленький син.
«Сьогодні наше місто, наша громада, вся країна втратили не лише справжнього патріота, але й чоловіка з благородним серцем та сильним духом. Його самовідданість, сміливість та героїчність віддзеркалюють найкращі риси нашого народу. Загиблий був не лише військовим, він був сином, батьком, чоловіком, другом для багатьох. Його втрата – це біль, який ми відчуваємо разом із вами, рідними. Загиблий Герой Анатолій завжди буде жити в наших серцях, у книзі пам’яті міста, у пам’яті кожного громадянина, який поважає свою країну. Спільно з усією громадою я висловлюю щирі співчуття вам, рідним і близьким загиблого воїна. Нехай його душа знаходить спокій, а пам’ять про нього несе в наші серця вічну вдячність та повагу», – у прощальному слові звернувся до присутніх міський голова Ігор Пальонка.
Анатолія Куляса поховали з усіма військовими почестями на кладовищі села Новосілки поряд із могилою загиблого тестя – прикордонника Миколи Ткачука, який загинув на війні торік.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus