USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«От VINTA», виставки та куліш: як відзначатимуть у Луцьку День захисників та захисниць. Афіша

14 Жовтня 2021 07:00
З метою збереження та розвитку національних військових традицій, вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, у Луцьку відбудуться заходи з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Про це повідомили у Луцькій міськраді.

Так, 14 жовтня о 12 годині священнослужителі відправлять панахиду за загиблими військовослужбовцями та відбудеться покладання квітів до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» на Театральному майдані.

О 13 годині на Замковій площі розпочнеться фестиваль патріотичної пісні «За Україну! За її волю!».

У програмі фестивалю – виступи фольклорних колективів області, виступ заслуженого артиста України Адама Горбатюка, оркестру Луцького загону Державної прикордонної служби, гурту «Свояк».

О 16 годині концертну програму продовжить популярний український гурт «От VINTA».

А о 17 годині для присутніх зіграє музичний сет DJ BAKUN.

У цей день на території Луцького замку відбуватимуться гутірки, спортивні естафети, майстер-класи від клубу стрільби з лука «Луцькі соколи» та клубу середньовічного бою «Айна Бера».

На Замковій площі – етнографічні майданчики, виставка зброї, фудкорт.

Для гостей заходу працюватиме польова кухня.

У зв’язку з проведенням святкових заходів, 14 жовтня буде обмежено в’їзд автотранспорту на вулиці Братковського, Плитниця, Кафедральну, площу перед Луцьким замком з 06.00 до 20.00.

У закладах культури та бібліотечних установах міської територіальної громади відбуватимуться тематичні заходи, квести, зустрічі, виставки, презентації.

Цього ж дня у селі Княгининок відбудеться святкове дійство «Козацька Покрова у Княгининку», початок о 14.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 19:01
Помаранчева зона…. В автобус, поізд та літак з тестом, але збіговиська на площі можна…
море Показати IP 14 Жовтня 2021 08:23
То точно.Стільки хворих.А в них свято
Людина Показати IP 14 Жовтня 2021 10:36
Дорогие друзья! Поздравляю вас с Великим праздником Покрова Пресвятой Владычицы нашей Богородицы и Приснодевы Марии! Желаю всем здоровья, счастья, и семейного благополучия. А главное – мирного неба над головой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus