USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ОТГ біля Луцька відремонтує дороги в усіх селах громади

28 Липня 2020 13:32
До кінця року заплановано здійснити низку поточних ремонтів доріг у селах, що входять до складу Боратинської сільської ОТГ.

Відкриті торги для пошуку підрядників оголосила Боратинська сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 серпня.

Йдеться про кілька тендерів:

- на поточний ремонт вулиць та доріг комунальної власності Боратинської сільської ради, очікуваною вартістю 3,705 млн грн;

- на поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності сіл Боратин, Новостав, Голишів, Рованці, очікуваною вартістю 2,925 млн грн;

- на поточний ремонт вулиць та доріг комунальної власності сіл Баїв, Городище, Цеперів, очікуваною вартістю 976 тис. грн;

- на поточний ремонт вулиць та доріг комунальної власності сіл Промінь, Вербаїв, Коршовець, Лучиці, Мстишин, очікуваною вартістю 976 тис. грн.

У рамках перших відкритих торгів (поточний ремонт вулиць та доріг комунальної власності Боратинської сільської ради) заплановано здійснити наступні роботи: ліквідація вибоїн машиною Savalco SR 1501 на базі автомобіля Volvo FH 12, доставка бітумної емульсії, влаштування верхнього шару тонкошарового покриття товщиною 10 мм з литої емульсійно-мінеральної суміші, влаштування вирівнювального шару товщиною 20 мм з литої емульсійно-мінеральної суміші тонкошарового дорожнього покриття машиною.

Чергові три тендери (поточний ремонт вулиць та доріг комунальної власності сіл Боратин, Новостав, Голишів, Рованці, Баїв, Городище, Цеперів, Промінь, Вербаїв, Коршовець, Лучиці, Мстишин) включатимуть виправлення профілю щебеневих основ із додаванням нового матеріалу, знімання асфальтобетонних покриттів доріг за допомогою машин для холодного фрезерування асфальтобетонних покриттів окремими місцями, улаштування покриття товщиною 4 см з гарячих асфальтобетонних сумішей типу Б марки 1 вручну з ущільненням самохідними котками.

Усі роботи планують завершити до кінця поточного року.

Відзначимо, що до складу Боратинської сільської об’єднаної територіальної громади зараз входять три сільради, які загалом нараховують 12 населених пунктів: Боратинська (села Боратин, Голишів, Новостав, Рованці), Баївська (села Баїв, Городище, Цеперів) та Промінська (села Промінь, Вербаїв, Коршовець, Лучиці, Мстишин) сільради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus