USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«ОТГ перекладають пільговий проїзд на Луцьк», – Пустовіт

4 Березня 2020 10:57
Жодна з близьких до Луцька ОТГ не уклала договір з «Сіті Кард», аби компенсовувати кошти за пільговий проїзд своїх жителів у луцьких тролейбусах.

Про це йшлося 4 березня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад поінформував, що в бюджетах окремих громад поблизу Луцька закладені кошти на пільговий проїзд у луцьких тролейбусах, вони мають укласти договори з «Сіті Кард».

«Ми збирали голів ОТГ, знайомили їх з компанією «Сіті Кард», тому вони мають укладати з нею договір про пільгові перевезення своїх жителів», – сказав Недопад.

Натомість керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов поінформував, що жодна громада не заключила договору з «Сіті Кард», лише були пропозиції від Луцької РДА про пільговий проїзд учасників АТО/ООС.

«Місцеві ОТГ перекладають пільговий проїзд на Луцьк, вони не хочуть компенсовувати кошти за пільги своїх жителів. Якби держава компенсовувала нам кошти за пільговиків, ми робили б пільговий проїзд для всіх», – наголосив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
люди Показати IP 4 Березня 2020 11:00
В поганого господаря увесь час хтось винен... проблема в самому Пустовіті
ольга Показати IP 4 Березня 2020 11:23
Мама пенсіонер. У Луцьку 2-3 рази на місяць. Придбала їй сіті карт і вона платить повну вартість. Пенсіонери сіл уже давно нічого хорошого не чекають ні від вас, ні від ОТГ. Досить спекулювати і шантажувати ОТГ.
Ом до ольга Показати IP 4 Березня 2020 11:33
Хай пішки ходить Як до міста приєднатися ні А благами міста ви всі хочете користуватися. Ні досить на шиї в нас сидіти
ольга до Ом Показати IP 4 Березня 2020 11:55
Не кажіть що робити моїй мамі, а я не скажу куди вам іти. Мова іде про те, що сільські пенсіонери не користують пільгами за які повинні платити лучани.
нік Показати IP 4 Березня 2020 12:17
паї маєте а міські люди не мають от і платіть
Саша Показати IP 4 Березня 2020 12:58
Яка різниця, має людина пай чи ні, приєднане ОТГ до міста чи не приєднане. Є Закон яким передбачено пільговий проїзд для пенсіонерів по віку і т.д., і він повинен дотримуватися. В даному випадку його порушують як ОТГ так і місто.
ольга Показати IP 4 Березня 2020 13:06
До чого тут паї. У нас у селі їх отримували ті у кого батьки мали більше 20 років стажу роботи у колгоспі. Вони заплатили за їх приватизацію державі і кожен рік платять податок за землю. В основі співпраці - конструктив і взаємовигода. Розкажіть про це жителям Липлян, очисні споруди біля яких не реконструювались більше 30 років, а у дощову вітряну погоду цей запах накриває територію від Кульчина до пів Луцька. Запитайте у жителів Брища як їм живеться на смітнику. Рішення приймаються на основі якихось вчинків, а зараз люди бачать тільки шантаж . Лучани хочуть жити у чистому, сучаному місті, а навколишні села хай потопають у вашому смітті та відходах. Де модернізація, де сміттєпереробний завод.Ми ж усі від цього нікуди не дінемось. Вже реально задовбали надавачі "благ міста". Таке відношення це результат бездіяльності і багаторічних не виконаних обіцянок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus