USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оточення Порошенка починає «зливати» його рейтинг як кандидата на пост Президента, – Ігор Лех

19 Квітня 2019 08:00
Жага до влади змушує чинного Президента не гребувати жодними висловами та вчинками заради того, щоб втриматися в кріслі. Це констатує депутат Волинської обласної ради Ігор Лех.

Таку заяву він озвучив в ефірі ТРК «Аверс».

За словами політика, найближче оточення чинного Гаранта починає «зливати» його рейтинг як кандидата на пост Президента.

«Це прикро, адже ці люди мали змогу 5 років працювати поряд із ним і вказувати на ті помилки, які він робив та підказувати як правильно діяти в тих чи інших ситуаціях. Ці люди стали співучасниками тих подій і тієї ситуації, яка сталася в країні. Я щиро вірив, що після Революції Гідності країна зміниться і ми зробимо набагато більше кроків вперед. Проте, жодні реформи, які відбулися за цей час не дали людям змоги відчути себе краще, щоб ми усі могли сказати, що не дарма стояли на Майдані», – констатує Ігор Лех.

Та додає: люди зневірилися. Ні освітня, ні медична реформи не дали відчутного результату та покращення в сфері соціального обслуговування.

«Мільйони людей виїжджають з країни в пошуках кращої долі. Чому з України, яка має ідеальне географічне положення, родючу землю, працьовитих людей, люди виїжджають, замість того, аби працювати в своїй країні?», – каже Ігор Лех.

Він зазначає, що замість реальних дій від Президента було найбільше популізму та поливання брудом своїх політичних опонентів.

«Але ми заслужили на те, щоб були реальні зміни. Завтра вибори закінчаться, а нам усім треба будувати цю країну. Тож щиро вірю, що українці дадуть оцінку 5 рокам роботи чинної влади під час голосування 21 квітня, що після виборів ситуація стабілізується і нарешті почнуться зміни на краще», – констатує Ігор Лех.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Михайлович Показати IP 19 Квітня 2019 08:18
Молодець.Трішки пізнувато прозрів...Але нічого...Час перемін...
Ха Показати IP 19 Квітня 2019 09:48
і вже 22квітня всі заживемо...
Клава Показати IP 19 Квітня 2019 12:13
то мо" скасувати інститут президентства, тя у нас парламентсько-президентська держава ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus